Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina djevojcica.... Steta sto je u tako rano pocela s porocima...
@benjo Sa tri si popusio prvu pljugu a malo poslije i najboljem drugu :D
Danas ako je neko nesto uradio sto ne dolikuje tim godinama,nazalost to postaje hit. Gdje je roditeljsko odgajanje,gde je ljudsko dodtojanstvo.
Aldija niko neće nadmašit!
sta, u Finskoj nemaju socijalnu sluzbu??? ma, oduzeti roditeljima, odmah! jadna djeca, sta je ovo u zadnje vrijeme, sve neke uzasne vijesti o djeci...
Pa zar ne vidis da se radi o ciganki dakle problem je genetski.
care, ovdje jedino ti imas problem, samo ne znam je li to genetski ili steceno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sa 3 sam popusio prvu pljugu a posle prve odma i drugu.. :)
jer tad, tad sam bio mlad hahhaha :P
:)))) himna tinejdjerskih dana .. a ova mala prekucala i boru :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudi ko ima malo dete evo vam ideje za biznis. Snimite dete kako pusi, bitno je samo da se cuje nas jezik da bi bilo verodostojno. Na youtube bi spucalo bar 1 500 000 pregleda, a oni za reklamu placaju jedan dolar na svakih hiljadu pregleda vaseg videa. Znaci 1500 evra bi uzeli sto bi rekli ovi moji seljaci " na ma` "
Kakvi li su joj tek roditelji kada su joj dozvolili da pusi sa 3 godine...