Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Gluposti u ovoj državi nikad kraja. Dakle, opet je neko drugi kriv. Evropa ne voli muslimane, ne voli Bošnjake, ne voli Bosance (ili šta već) itd. i idemo opet u krug. Da je BiH ispunila uslove za liberalizaciju, a da EU i dalje insistira na vizama, onda bi se moglo pričati o nekim \"skrivenim\" razlozima. Ovako, Srbi blokiraju zakon o oružju, Bošnjaci blokiraju imenovanje u Direkciji za evropske integracije, a Hrvati će sigurno ovih dana naći nešto da i oni blokiraju. Ali, nismo mi krivi! Ne, ni slučajno! Bitno je da je Bosna ostala Bošnjacima, a Bosnu živo boli k*** za bilo koga ko živi u njoj. Čestitam, još jednom smo ostali u šupku svijeta. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaajmoooooo, Bosno, Bosno... samo ne znam gdje...
hvala sda-u
Najtužnija je činjenica da većina bošnjačkih političara ima Hrvatsku putovnicu ili je barem nastoji dobiti pa ih onda boli k.... za narod. Ne sekiraju se oni niti šta će narod jesti, a kamoli kako će putovati po svijetu.
Pa da sto puta oslobode srbijanski pasos od viza, ne bih se od stida pojavila na nekoj granici Europske drzave. Dobit ce bezvizni pasos cim priznaju Kosovo:))))))
@bato Mogu misliti kako si se razocarao kad si se probudio
@Aco Idiote o kakvim ti problemima sa bosnjacima u Svedskoj pricas? Ko rastura drogu u svedskoj? Ko su najpoznatiji svedski kriminlaci? Ko lezi u svedskim zatvorima? Ko je ubio Anu Lindh? Evo da se ti ne zamaras trazeci po googleu ja cu ti skratiti muke. SVE SRBI.
bagra lijena nepismena poludivlja i ne zasluzuje bolji tretman. mene licno da se pita ja bih periguzima zabranio da napustaju svoj kanton ili cak grad jer je skoro svaki peti potencijalni terorista. nisu vise ni ovi u evropi levati, odavno su shvatili kako stvari hodaju dole. lojavci su dugo igrali ulogu zrtve i preuvelicavali brojke pobijenih, protjeranih, silovanih...sad kad je sve manje vise provjereno, uvidjeli su da je poturica zapravo gori od turcina. jos malo da se svi zajedno strpimo i da se odvojimo od majmuna islamiziranih i da pocnemo da zivimo napokon u miru i dostojanstvu i bez straha od komsija terorista. vozi ih u picku materinu
Tacno,ostajem pri svom misljenju od 91 godine. Evropski \"arijevci\" crpe sve iz bivse juge. A Evropa ne zeli radikalni Islam. A tu ispastaju \"tradicionalni islamisti\". Nije u cilju radikalima sa svih strana da tradicionali slobodnije zive.
@frljo Bosanci katolici i pravoslavci. Jado ne znaš šta govoriš, bolje promjeni pelene. Takvom pričom zaista prizivate đavola.
Ko vas sisa, ja imam pasos od lijepe nase. A ovaj sto predlaze da se uvedu vize i carine za robu iz EU. Bas bi njih ta mjera pogodila, to je cudo jedno. Pola europljana i ne zna gdje je BiH a kamoli da misle putavati u nju
Zamoliću gazde kafića da preprave naslov teksta i da fino napišu: \'\'Albanija i Bošnjaci iz BiH nemaju nikakvu šansu za skoro ukidanje viza\'\' Dalje u tekstu navesti - Evropa je odlučila da samo Bošnjacima ne dozvoli bezvizni režim, jer bosanski pravoslavci i bosanski katolici imaju mogućnost za dvojna državljanstva.
Znam da to muslimanima boli ali vi ste najveca vnago na svetu i ovde u Zapadnu Evropu svih vas mrze. Arapi u Francuskoj, Turci u Nemackoj, Pakistanci u Engleskoj, Bosnjaci u Svedskoj, itd, svi su lopovi, kriminalci, gangsteri, ni jedan ne moze da saradjuje posteno i svima je pun racku kako muslimani divljaju, kako ne radite i radjate sto vise dece za socijalnu pomoc. Svi znamo kako je bosnjak pobio sve zivo u Salt Lake City. Sami ste krivi za diskriminaciju jer niste civilizovani.
Ovo nema nikakve veze sa verom, zasto bih ukidali vize? Bosnjaci i siptari su nesposobni, a mozda ima veze sa verom posto je vrlo moguce da ste nesposobni bas zato sto ste muslimani!
ma nije to nista sto nam mogu jos uraditi, mislim da ce samo ubrzo uvidjeti da su vec Hrvatima iz CRO i BIH dali vize tako ce i Srbima iz srbije kao i iz BiH isto dozvoliti bezvizno putovanje e onda Boga mi ce morati i BiH gradjanima tj. nama kojim nemamo maticne drzave dati vize jer je to apsurd! :) mislim da nema potrebe za tenzijama... vec mi moramo da radimo da ukuinumo ove lopove politicare i napokon da gradjane pokrenemo na galsanje umjesto sela! ovim nezelim da uvrijedim radisne seljane vec \"seljacine\" u mozak!i