Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je uvijek žao kad ovako ubiju radno sposobne ljude ili kad desetinama godina hranimo delikvente koji po cijele dane leže u ćelijama ... a tolike ulice nepometene, smeće nerazvrstano, javni klozeti neoribani, septičke jame zapušene. Valjalo bi nekako srediti sistem da nekako iskoristimo energiju ovih kriminalaca, umjesto što ih hranimo doživotno.
@drBaustelleKlobuk Pa poprilično, tri papirnate maramice i dva brisnja nosa rukavom. @Gannicus Upravo tako.
@drBaustelleKlobuk ma neeeka malo, manje ću pišat'.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne shvatam sta vi svi pricate? Kada su u pitanju ratni zlocinci onda prizivate smrtnu, a kada oni hladnokrvnog ubicu ubiju odjednom postanete borci za prava zlocinaca. Postoje monstrumi zasluzni ovakve kazne u svakom drustvu.....
gadna slika....... :(
Sve što je potrebno za trijumf zla jest da dobri ljudi ne čine ništa
Po uzoru na Hitlera, "GASNE KOMORE"
Neka nacin pogubljenja ovisi o njihovoj humanosti u zlocinima koji su pocinili.
u americi zatvorenici ne leže u zatvoru i čitaju knjige,nego ih obuku u narandžasta odijela,svežu im noge lancima i tako čiste ulice, policajac ih čuva sa automatskom puskom,i to je normalna pojava u sred bijela dana.
Američki demokratski fundamentalisti ;)
Ovo je eksperimentisanje...
Nema ubistva koje je humano.