Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVJELA RUSIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tako je Nina. \"NE DAJ SE NINA\" zivot je pun krivina :-)
jbli vam Rusi i Ukrajinci i Palestinci m.Nek je Besim potrcao da da Amerikanki para, da se uslihta Amerima.a ona dobi talijansku vizu, ne kontam gdje joj je USA pasos, a spici za Minhen. Ma super su, pa ga sad obicni narod duva.Bavite se nama, Brankovic bi se noge uhvatio, e ne moze, penzije, plate na sunce.Privatizuj Telekom, pa idi, bando.Hocemo lovu.Svi na Mileta, e krkan je sve prodao i jbm mu se, ima koliko ima a mi ga duvamo.pametni ste mi sve.jb mi se za Gazu i Gazine, zao mi je djece a ko nas zali.Nasa djeca spavaju u skafanderima ko da je 93.dozovite se..Sto Tanovic ne izadje na prosvjede, ja sta ce, jb i njega i njegovu stranku i merhametli Oskar. Hajde izadji s rajom, ne bi se on zamjero Purivatri, znam. Ne mogu ni svoje suplje.Glasat cu al u k.ikad vise.Licemjerno.
Da je EU kao sto nije, ... ne bi bilo ove suplje Ako, ... mi cemo... ali...
Onome što me kritikovao: Ja sam ipak premijer Rusije i gledam interese svoje zemlje. Nisam vam ja kriv što vaši premijeri i ministri gledaju samo interese svojih džepova. Matruška Rasija na prvom mjestu!
ne znam jarane, al ja bi je rado odradio :)
Putine nemoj ti nama naseg dragog premijera kritikovati !!! Jes cuo???
\"Evropska unija je ocijenila da je ovakva situacija neoprostiva.\" I, sta ce uciniti osim bla-bla kao i obicno? Nista.
Nije do mene. Zašto vam Branković&Hećo nisu osigurali zalihe energenata. I zašto mi nikad nisu vratili 100 miliona dolara? Putin
al me nervira ova sa burekom na glavi ...