Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican
erdogan, davutoglu i gull najjaci politicari u turskoj, tim redoslijedom !
Cestitke i sa srecom...
al dajgle mu cefa,..matere ti hahahahaha....
Konobar u dobrom hotelu u Antaliji zaradi mjesecno cijelih 200 eura. Rekao mi je da je to prosjecna plata tamosnje radnicke klase. Mozda ovaj brko popravi situaciju da ljudi vise ne sanjanju o pranju javnih cenifa Njemackoj gdje za mjesec dana zarade godisnju platu u Turskoj..
Fin covjek i politicar na faci se vidi da nije iskvaren.
Ima nekakvu facu za lemanje.
Joj, kako je sladak ovaj. Ko Brzi Gonzales. Samo mu sombrero fali.
Uhh samo čekam navalu dežurnih komuničića i SBB-ovaca, prvima smeta što je klanjao sa nama Bajram a drugima što nije Fahraona pozvao na iftar, a u toku vlasti njegove stranke Turska postala najveća regionalna sila i jedna od vodećih članica NATO-a (a govore o nekakvoj Turskoj izolaciji Bosne, wth?!)
brčići naši pepi...
ako opet zapad ne umjesa prste,a hoce koda gledam?
Ma mogu oni da umjesaju prste i to dobro u vlastiti pakas pa onda u usta da ih stave... to im jos ostaje...
...simpa čova, valjda nije demagog poput erdogana...