Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
voce iz knjige Mali Princ
kad "influenseri" pošize..
Afrička šljiva-Ne pada 😂
jos samo da se ucrva pa da bude savremena super hrana
Sad ga samo dati bilu on zna kako napraviti da ne truhne.
voćka poznata u narodu kao MUDO
Može li se rakija od toga praviti?
Jel šljiva?
Afrika je puna blaga a sirotinja stoljećima zbog Britanaca koji su pokrali sve iz nje, kolonije napravili i robove od njih, Amerika naseljeni engleski šljam, i Francuska, Holandija, i još EU gospode. To je ta Europa
Bolja i socnija Stolacka Karpuza? Ako me razumijete
Samo afrička šljiva.
Superkarna
moze li kila jabuka i pola kile baobaba malo krupnijeg treba mi za kompota
Bem ti ko patlidžan naš!😂😂😂😂
Ja mislio šljiva
”Neka čovjek u hranu svoju pogleda! Mi s neba kišu prolijevamo u pljuscima, potom Zemlju rasijecamo pukotinama i dajemo da iz nje izbija zrnje, i grožđe, i povrće, i masline, i palme, i bašče bujne, i voće, i piće – vama i stoci vašoj uživanje!” (‘Abese, 24. – 32.)
Diže li se od toga?
Diže se od riže.