Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo divljaci! I to nam masovno stize!
@Mala Miccy da te guze!
@Mala Miccy 🖕🐷🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ovo treba izbrisati sa lica zemlje......
@ogledalce hahahahaha
😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gadovi sektaski! Muhamed je bio najveci zagovornik zenskih prava!! Stoka!!
Kjafiri ako vam smetaju Islam i Serijat predite na krscanstvo
koliko se kjafira nakotilo na ovom klixu nemogu da vijerujem.Gledaj kako se vrijedjaju Islam i serijat sramota
Slazem se da treba poznavati vjersku knjigu kur'an i citati je, ali brate treba uzeti i druge knjige , nije sva nauka u kur'anu niti u jednoj vjerskoj knjizi.
Brata muslimana branit pa makar bio od gowana kaze u mene komsija Mirso
Jezivo je gledati koliko su zatucani i primitivni, jedva se on sjetio kako se naziva drugi predmet Kultura koji su izbacili, morao je da stavi prst na čelo da se sjeti.
@shalom_israel nisi ni ti glupa samo si neinformisana, kakva je razlika?
@shalom_israel ma ti si tuka na kvadrat, ne interesuje me koje si nacionalnosti i kako se vabiš i kojem stadu pripadaš. Idi skidaj pluseve sa komentara i liječi svoju sujetu, toliko o tvojoj pameti.
islam je najvece zlo savremenog covjecanstva. Da nema islama, u svijetu bi vladao mir, ljubav i blagostanje islam = izmet covjecanstva
haha islam je tebi trn u oku, genocidas
je li to ne bi bilo ni Auschwitza, ni Gulaga, ni Pol Pota, ni genocida u Ruandi? Ovo nisam znao... Mnogo si pametan
Ovo ce i kod nas da uvedu sda i ivz
Šta reći; nije bolest sve sto boli. Ako je iko od ovih pročitao Časni Kur´an zna da je muslimanima naređeno: Iqre bismi rabbike ellezi halek ...
to jeste : “Čitaj, u ime Gospodara tvoga koji stvara, stvara čovjeka od ugruška! Čitaj, plemenit je Gospodar tvoj, Koji poučava peru, Koji čovjeka poučava onome što ne zna.” (El-Alek, 1.-5.)
@Nizbrdica Nagib. Čitaj, al mojne o kulturi, umjetnosti, drugima. Čitaj samo ono što ti ja kažem da možeš. Uistinu je milostiv Gospodar tvoj (Salman Ruždi)
Jedna stvar mi nikad neće biti jasna. Ovi što pobjegnu iz ovakvih zemalja u Evropu, zašto se onda bore da u Evropi dovedu svoja divljačka pravila i zakone ako su od toga pobjegli? Paradoks čisti.
koliko ih gusi njihov sistem toliko im je stran zapad.
Kod nas su skole sve vise bez kulture i umjetnosti a sve vise sa curama u sorcevima i stiklama.E haj ti sada spoji kulturu i stiklu.Pa neide nikako.
Musliman sam,ali ovo je katastrofa,ovo treba zabraniti,iskorijeniti i sve ovakve radikaliste....po kratkom postupku "preseliti" na onaj svijet.
Klanjas li ti 5 puta na dan? Ako ne klanjas onda nisi musliman dok ne ucinis tevbu, pokajanje.
Ma samo serijat i islam.. kome treba nauka, kultura... Cuj zene da u 21. stoljecu da se skoluju.. Treba ove iz bih bradonje, zamotane i sve koji ih podrzavaju i koji hoce serijat u bih poslati tamo, jos im i putovanje platiti!!
@secondtonon3. Realno, nauka nikom ne treba. Samo te tjera da razmisljas, pa te poslije glava boli. Ovako se fino uljuljkas i mozak na otavu. Hebe ti se, ima ko razmisljat, a bice i sadake valjda. Danas u narodnoj kuhinji grah sa pola kobasice. Ihaj
@raspad Upravo. Jos skolovane zene da ti pametuju, mislim stvarno...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Afganistan kao i Pakistan imaju isti problem. Nema jedinstvene Islamske Zajednice. Svako selo ima svoju. Jasno da nema školovanog čovjeka . Ovi naši sa paradžematima i vehabijskim učenjima su htjeli isto da naprave pa da ti iz Šeljugovića pored Hajnehaja lik nabaci karirani čašaf na glavu i proglasi se Šeihom. I njegovo selo sluša njega pa makar sve naopako pričao. Pa ako kaže nema škole djeci -nema škole. Njemu palo na pamet. A u drugom selu može jer je drugi dezen na glavi.
Ovo je nekada bila sasvim normalna zemlja sa normalnim stanovništvom baš kao što je bio i Irak, Sirija, Libija... Decenije ratovanja i želje velikih igrača da pljačkaju tuđe učinili su da narod propadne i da nad njim zavladaju najveci ološ i bitange. I mi smo na dobrom putu.
amerika i pakistan su formirali talibanske kozoyebe da bi srusili socijalisticki rezim