Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar za vrline i poroke 😂
Kod nas je citava vlast od 1990-e pod dejstvom ovih religijskih pravila vrlina i poroka.
@gooUser1679224425 a tek sveti Dino nipovski, kako bi on žene maltretirao, posebno voli da maltretira ugrožene kategorije kao što su djeca šehida i poginulih boraca ARBiH.
Afganistan je prije 50 godina bio 50 puta napredniji nego danas!
ovim pecinarima treba dati komad zemlje i okruzit ih zidom...vama je grehota dadti zensko i da ih u putu sretnete a kamo li da zivite sa zenom
Jel ja gleda Afganistanske Četnike ili mi se to samo čini?
Ovu bagru vratiti ponovo u pećinu. Nisu još za civilizacije kao i naše komšije.
tako braco talibani(posten vrijedan ucenik) zamotaj i udri po huji kako u kuranu i hadizama stoji! Dodjete malo u bosnu da nase bradonje po šišama vide staje islam
Bože sačuvaj budala, pa to bi trebala biti slobodna volja, šta im smeta ženska kosa i lice nije mi jasno, to je nenormalno šta ovi rade
Kozojebi ili ne, istamburali su i Rusiju i NATO iz svoje zemlje, i šta im možeš. Kod talibana nema Putina, nema Bin Ladena, nema Tita, nema Prigožina, nema kralja ni predsjednika. Imaju sistem koji ne daje moć samo jednom čovjeku pa kad ga smaknes da se raspadne sve.
Bosanci mogu zajedno sa Afganistancima.Isti su po pitanju ovih bolesnih obicaja i tradicije.Isti mentalitet.Zena nema pravo glasa,i tu je da radja i slusa muza.Ispiraju mozak na max religijom.Zene sto dalje od mudzahedina.
Pa ko ih je rodio, koji primitivci..
sto se 🐷🐽🐖jebi sikiraju afganistan.
A to sto vam se zapad gusi u nemoralu, pederluku, prostituciji i drogama to je nista to je sjajno i bajno. Pustite ljude da žive kako oni žele, komentari osude na ovo a na sve ovo gore nabrojano nista?
Kontradiktoran si sam sebi ili ne kontam. Pustite ljude da žive kako oni žele. Upravo tako. Ako žele da žive u kako ti kažeš nemoralu i pederluku, neka žive, na koji način s tim štete tebi? Ti živi u moralu kako hoćeš. S druge strane, kako ovi divljaci puštaju bilo koga da živi kako želi sa ovolikim nebuloznim zabranama?
Boze sacuvaj! Zalosno je sto ce svako ove njihove postupke povezivati s islamom, a ovo s islamom nema veze.
Saudijska Arabija da nema naftu, bila bi zaostalija od današnjeg Afganistana!
Kod Talibana je samo vjersko zaglupljivanje obavezno!
Pravi majmuni,bolje je u dzungli ziviti nego sa njima.
treba im pricati o putu za mjesec i reci kako smo vec kolonizirali mjesec, pa ih poslat sve redom.