Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace je ovaj accu ono pravo tacan
ravno prognozi sa kašikama
Nema potrebe za ovim Civilna zaštita već poduzima mjere zaustavljanja i proboja mogućih poplava mirno spavajte građani Bosne pa i Hercegovine
a i Svedskoj nemiri
AccuWeather nije sposoban da kaze kakvo ce vrijeme biti za dva dana a ne za ljeto
Ko hove rizikovati posaditi krompir,luk prije maja .....
I u mene pradedo je bolje znao proje 100 godina
ko još vjeruje accuweatheru?! najsmiješnije mi je kada, ono, pišu "rain starting in 3 minutes", a vani sunce i plavo nebo....
Oni najave za svaki slučaj, pa ako bude, reći će najavili smo, ako ne bude, nikom ništa. I tako svake godine izvlačeći podatke iz posljednjih xx godina da će biti ovaj prosjek naj... u xx godina.
Sve prevare. Štimaju temperature kako hoće sa onim aparatima HAARP itd... Živimo u simulaciji.
Zivota ti hajd ponovi malo geografiju, fiziku, prirodu i drustvo. Mozda bi ti se dugorocno isplatilo upisat gimnaziju barem (ako si vec zavrsio/la definitivno ponovi), prolete cetiri godine ne bi vjerovao/la kako brzo a malo ces nauciti razmisljati.
Solak se već ponovo angažuje, samo mirno spavajte naši sugrađani.
Nije da nam nisu najavili. Treba se pripremiti.