Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinci i muslimani sa Dzihadom mogu doci do svojih prava, cekati ca im Cerika to pokloni je samobmana ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
efendija.....al, qurcu
U jedinstvu je snaga !
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Palestinski predsjednik Mahmud Abbas izjavio je da neće prihvatiti omalovažavanje palestinskog pitanja..... Abbas je također zahvalio SAD-u za sav uloženi napor kako bi se pronašlo rješenje palestinskog pitanja. Lud, zbunjen, normalan. Rekoh ja sinoć, Abbasu je fino ovako, što se njega tiče on ima već državicu u kojoj vlada i u kojoj ga niko ne može pozvati na odgovornost. Zato je i poslao rezoluciju dva dana prije smjene nestalnih država članica koja bi mu sigurno donijela većinu ali bi onda Amerikanci "koji ulažu velike napore" morali uložiti veto.
Koja velika nepravda. Fuj. Ni blizu rješenja. Palestina, sramota decenijama. Žive li tamo ljudi uopšte? Je li to sljedeća teza?
Pade snijeg i ne pokri tragove. Ostadoše USA i Australija - normalno!
Zahvaljuje se SAD-u koji je bio protiv. Ili si glup ili ti noge smrde.
Kako se trude bolje da im više ne pomažu.