Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu vijest depresivni ne bi trebali citati
Ne volim Njemačku, Austriju i Švicarsku, lajk ko se slaže :))
to skupo ko sarajevski trotoar....:)
U Bosni jedina investicija u infrastrukturu je promjena table s nazivom ulice. Čast izuzecima poput vizionara Ibre Berila koji za približnu sumu pravi Trnovo na havi.
Tako i treba.. bgm imaju sto da srede.. sacuvaju .. paze.. svaka cast.. i sretno.. Moram se osvrnuti kod nas... iako sve poredimo... i to je nekako vise nego smjesno.. ali ne mozes da ne pogledas kako kod nas pustaju neke jako bitne stvari da propadaju a niko nista.. bitno ko se s kim ne moze.. bitno da se zavadi.. a one stvari koje bi trebale da su bitne.. za njih pisi propalo. :-(
@turbodoppelvergaser Tacno tako.....:-( a sto je najgore to su prelijepe gradjevine... imamo toliko toga sto se moze vidjeti.. pokazati.. ma da ti oci stanu.. samo treba malo srediti odrzavati.. meni se srce cijepa kad vidim kako su jajce kasarnu pustili da totalno propadne.. a prelijepa... sad ima drugi naziv a ja je znam onako kako sam naucila... stata.. velika steta.. I da tacno ... bitno da oni svoje dzepove napune.. to jedino znaju i umiju... ne vide dalje od nosa...o da znaju i da
... sorry hahah falis slova. :P ...I da.. znaju jos narod da zavade.. nije dzaba ona .. zavadi pa vladaj..
Lijepo, nadam se da ce Sarajevo pratiti ovakve pozitivne primjere evropskih metropola
Jači 1 grad od čitave BiH...
Sta ti je normalna zemlja! Modernizuju tacno sve sto treba od infrastrukture do zdravstva a pri tome i nova radna mjesta kreiraju! A kod nas sve sto dotaknu uniste takozvani kvazi politicari!