Skandal u državi Ohio
0
11-godišnjakinja optužena za silovanje
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj molim vas pa nije ovo Pedofilski Sajt Svakog uboga dana objavljujete ovakve vijesti dali urednicima i onima koji postavljaju ovakve vijesti ovo odgovara ili mozda cak uzivaju u citanju i postavljanju ovakvih Bolesnih clanaka. Stvarno prelazite granice sa ovakvim stvarima,Postajete od sajta za Informisanje na sajt od Pedofilstvu itd. Bolje vam je da postavljate Clanak kako izaci iz krize,kako narod BiH da prezivi,gdje i kako naci posla itd. A urednici neka koji postavljaju ovakve vijesti neka skupljaju pa slijepe sebi po zidu u spavacoj sobi mozda ce tako da zadovolje svoje osjecaje.
ljudi nece da prihvate da djeca sve brze odrastaju, tako da se stari zakoni ne mogu pravilno primjeniti. cak i ptice na grani znaju da \"djeca\" vecinom gube nevinost oko 14-te i bez obzira sto se to zakonski moze smatrati seksualnim prijestupom, ne vidim tu nista lose, naravno, dokle god su \"prijestupnici\" vrsnjaci. 11 godina jeste malo rano, ali **biga, neko sazrije ranije, neko kasnije. ako su svi dobrovoljno u tome ucestvovali, kako to moze biti silovanje? na kraju, kako joj mogu suditi, kad je i sama jos dijete?
Ma hajte upoznajte nju sa ovim nasim hodzom i svjet miran... :)
ma ti si stari jebac fuckeru :PPPP
Kakve se gluposti provaljuju. Djeca eksperimentisu, sasvim normalno. Eto i ja sam tako bio \"silovan\" i poceo guziti u 4 i 5 godini, kao i ovi manje od 10. Djeca uopste nisu odgovorna.
MA IDITE U PM SA OVIM VIJESTIMA!!! SVAKI DAN NAM DAJETE DOZU HORORA DA SE COVJEK ZAPREPASTI. MORA LI SE OVO OBJAVLJIVATI. FUJ!!! SILOVO, UBIO, ZAKLO, MAJKU UBIO.. IDITE U PM!!!