Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav izliz rasizma u komentarima dobrih bosnjana ahahahhahaha
Bosnjaci hitno moraju da se suoce sa svojoj rasistickom prosloscu kad su u sklopu handzar divizije bili na strani nacista
Zambija, Zimbabve, Jamajka, Maroko...ovo ko da je Top Lista Nadrealista sastavljala vijece!
Sve stabilnije drzave od nase. Norod zno.
Rasizam all over Baščaršija.
Ma njemu dovoljno i 10 godina, da krepa u zatvoru
hja
Nakon Bakirove izdaje za tužbu protiv Srbije, šta se može očekivati od neke sutkinje, koja ima neko svoje mišljenje. Šta god presudi, moramo se pomiriti s tim.
...je li moguce da su sudije Agius i Meron izuzeti zbog zahtjeva advokata odbrane bez ikakvog razloga,a da za ovu majmunoliku spodobu niko nije trazio izuzece nakon ovakvih stavova?...Agius i Meron pristrasni,a ova nije?
Nek kmica dodje u Potocare I izbroji insane. Tesko je povjerovati da bilo li u Africi zna brojati a kamo li da je strucnjak u bilo kojoj oblasti
Razmjere civilnih žrtava i uništenja civilnih ciljeva u ovom slučaju ne može zanemariti.
STETA , POSTAJETE NAROD U 21. VEKU, A SVOJU ISTORIJU CE TE FORMIRATI NA HEROJSTVU NASERA ORICA . STO SE GRBO RODI , NI VRIJEME NE ISPRAVI !!!
Pseto ce da trune u zatvoru kao sto treba da trune svaki zlocinac bez obzira ko je i kom narodu pripada.Svaki narod treba da se distancira od zlocinaca a ne da nosi tudje breme stida!
Ova quravela samo sramoti sve crnce, koji su stotina godina dozivljavali genocide. Teba nju na polje pamuka.
Izgleda ko depilirana gorila
Nadam se da ćeš na hlađenje zbog ovog rasizma
Samo potvrda presude iz 2017. godine. Dozivotna robija.
Mora se naći neko nemoralan. Treba očito da doživi Srebrenicu u svojoj zemlji da bi znala šta je u pitanju.
Ovo su sve sudije iz Africkih zemalja u kojima su navikli ubijati svaki dan, kao sto i na Klixu svaki dan vidite vijesti o pokoljima u Africi. Zasto onda da nam oni sude?
suci dolaze iz zemalja u kojima se svaki pokolj ispod milion ljudi i egzodus koji ne prelazi okvire izvan jednog kontinenta ne smatra ozbiljnijim zločinom a kamo li genocidom.
Nutela :D