Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se radi, samo hapsi. Nisu se džaba tolike pare u zatvore uložile da bi zjapili prazni.
Mladi Cirilicar, ljubitelj ratnog zlocinca Draze Mihajlovica, negator genocida u Srebrenici, covjek koji je rekao da mu je Beograd glavni grad, mora shvatiti da smjena ne znaci promjena. To sto su Igora Radojicica smijenili na izborima, sa Stanivukovicem se nista nije promijenilo u Banja Luci. Isti kurs Narcetanija, zatim Moljeviceve Homogene Srbije, Memoranduma SANU-a iz 1986 i Memoranduma SANU-a iz 2011. godine. Sve isto. To je formula srpstva kao zlocinacke ideologije
Svaka čast Draško. Samo udri po lopovima. Da je Bogdo više takvih po cijeloj Bosni i Hercegovini. Tvoja nacija i opredjeljenje me ne zanimaju.
Kakav je da je jedini u BiH ganja lopove koji su opljačkali narod samo sam zavidan što se to dešava u rs-u a ne u F BiH.
moras udariti sinko jako ako mislis da opstanes , imas sad prostor da se dokazes u toj prici
Tako treba
Tresla se gora rodio se mis
@fbUser1609180303 pa do kad ce se to govoriti vise. Ospem se kad cujem
zar nisu maske obvezatne?
Alijin srbin
joj njuske đikanske ima li iko normalan iz mrske? gori je od duduka
Ma kojoj strani pripadali zakon se mora postovati ako za sebe smatramo da smo pravedni, a nikako emocije i ljubav naspram neceg i nekog. Niko nije kriv dok se ne dokaze. Osnova prava. Postoje institucije koje moraju rjesavati pravna pitanja, ne politicari. Politicari moraju da izgrade prvo pravni sistem pravedni pa tek onda da nesto rade. Ovako je samo bacanje prasine u oci.
Mali je toliko neobrazovan da boli
Ne kaki, volis kamere i bliceve, patoloski...ti si jedan iskompleksiran upisanko kojem jedino Senad (nazalost) daje medijski prostor...sovinista po prirodi i demamgog (se.rator), koji jedino sto je uradio oduzeo kljuceve od sluzbenih vozila (prije toga pozvao sekretericu da ga uslika sa kljucevima) da moze sliku nakaciti na instagram i provozao se autobusom prvi dan gradonacelnicke vladavine (opet molio da ga snimaju)...
Zasto dajete medijsku paznju covjeku koji za svoj glavni grad smatra Beograd
evo vec kupio kokice
Dere mali i ne vadi! Milorade ova djeca su ti prišla sa zad i ima da te krešu u guzaru!
Nemoj da u ovaj vakat padaju ikakve maske😂😂
U malom drazi je personicifiran inkubator cetnistva.jeftini populizam ga izjeda
Mali lav se ne sali. Vrijeme je da pocne letjeti perje a to moze pokrenuti lavinu i biti dobar primjer Sarajevu.