Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta znaci im Oluja...Znaci nekome ,,brat a nekome jad,,...okanite se vise ratova...
@VelikaBH HZ HB portal. Rvacki portal 100%.
Dugovi samo. To ceka i njih i nas. Kad citam o nekoj ogromnoj palaci, crkvi, dzamiji, dvorcu.. Po 300 godina se gradilo. Onaj ko je zapoceo , znao je da to nece ni zavrsiti ni on ni par generacija poslije njega. Ali tamo deseto koljeno ce to naslijediti i svako poslije njega. Tehnologija je napredovala i sve to stoji, ali mi nismo sposobni ni pošumljavanje uraditi kako treba da ih bar suma ceka, samo dugovi.
@PablitoEskobarito Uzmi kredit kod europske ili kineske banke grejs period 7 godina, otplata jos 30 za autoput, pa jos nek stoji 5 na racunu. Na sve to jos pokradi od toga da za tih 40ak godina tockovi upadaju u rascjepe.
I opet: Mrš više i škutorskom klixu i oluji. Dosadni ste s nebitnim "vijestima" i nazovi novinarskim člancima. Džaba brišete klixovci.
bosnje na aparatima
Ovo je dobar primjer za BIH
Hahaha komentar... poznajući Macana, očekivao sam tekst s minimalno 20 skrolanja. Poznajući Klix novinare intuicija mi je rekla da će biti neka zajebancija. Nažalost, Klix me nije razočarao.
Kaže danas ona hinja od hrvatskog predsjednika: "Mi ovim obilježavanjem idemo u čin pomirenja, mira i prosperiteta..."..bla bla.. a u isto vrijeme odlikuje ratne zločince.. o kakvom pomirenju lik priča?? Hinje su susjedi, bili i ostali...
@Masnica1992 Zašto lažeš?? Ne postoji presuda nad generalima HVO.
"Poštujemo sve žrtve, bez obzira na nacionalnost. Sjećanja na žrtve trebamo poštovati." - reče Macan, a nekidan napustio studio kad se samo spomenilo da su iskopani ostaci oko 500 tijela pobijenih po završetku 2. svjetskog rata, a da o tome nema riječi u medijima. Kod licemjera se riječ "sve" ili "svi" redovito odnosi na "neke"
slave najveće etničko čišćenje u evropi posle drugog sv. rata... "nositelji" evropskih vrijednosti... nema to nigdje u svijetu ko ovde
Mogli bi nam lagano skinut s khurca Oluju i Hrvatsku.
Fadile gdje ti hoda kci ?! Vidim je sinoc u guzani, nisam bio siguran jel ona...ali ADA pusi dobro kazu.
ne znaci nista. Milosevic je morao doci ne svojom voljom jer je zauzvrat dobio zestoko dobru poziciju u Vladi.
svojom voljom ne jer se vole nego jer HDZ Tako izbaci SDP iz vlasti.
Fokusirajmo se na BiH, jacajmo patriotizam i ljubav prema domovini...!
@sheker Jebesss li sta?? Ima ADA jedna dobra kurafa, radila u FIA agenciji, dok je raja nije izofirala...kazu ode u wc,nema je po sat, dva...a red se uhvatio svi hebu a cute.Imam broj ako hoces da ti dam, ne treba na silu sama daje !