Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno jedna normalna odluka 'sa istoka'
Bakir uslugu Vucicu, Vucic Bakiru, Bakir Dodiku, Dodik Bakiru…..i tako u krug vrte pamet Bosnjama i Srbima. Nije Dragan Covic srusio tuzbu protiv Srbije, nego Bakir.
Kad ce onu pcku kornjacu izruciti koji se borio protiv civila jer nije smio na liniju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vucic je prvoklasni političar. Ovi naši u Bosni su obični amateri.
Nije ovo dobro.Šta li stoji iza ove normalne odluke.
Sta ce Vucicevi debili suditi, pravosudje 19 vijeka. Debili se izblamirali sa svakom optuznicom koji su zapoceli (Divjak, Ganic ...). Kod njih pravosudje jos funkcionise po principu 'Djuro ima tesku ruku' i 'Oprostice ti sto te je tukao ako priznas'. Ili kaznu propisuju iz partije ili kako ko plati. Smijurija od pravosudja, Cak je i BiH za njih izmislila pojam prvosudja.
Koja Demokratija kod Klix, izbrisa komentar bez uvrede ili slicnoga.
Ili su se prepali hapsenja koja su se u međuvremeni desila u BiH... a uz to da pokazu sirinu i kao dobre vile, eto oni ustupaju. nije ni postojao predmet protiv covjeka, samo predstava za siroke narodne mase.
Ma go ga yebe
Ma mora Vucic povuci rucnu ljudi, bice toga jos
Tuzilastvo bih je imalo sansu da proceuira sve protekle godine. Sad je kasno sinko
Uzimala-davala
Čovjeka bez veze uhapse i onda ovaj picousti glumi mirotvorca
Vučko opet najbolji, sve mu je oprošteno, mi bahlije smo ti spremne i gujce dati. Ono 100 naprama 1 viiše niko i ne pamti.
Pa će kasnije tražiti da i mi njima prebacimo nekog njihovog optuženog za ratne zločine, a bit će kriv 100%. I naravno da će ga oslobodit.
Jesu li njega ikako sudili u Srbiji ili ga samo drže u zatvoru "pod sumnjom na ratni zlocin" ?
pametan Vučko..
Srbija predlaze, zato sto nemaju dokaza da ga osude... A onda valja platiti cifru za lezanje pa ko vele evo vam ga...