Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsiti i vulkanizera koji je dao nalog za ovo :-) .....
Poštovani putnici, molimo za trenutak pažnje. Upravo nadlijećemo grad Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Zlatna dolina Bosne i Hercegovine. Ne gledajte kroz prozor, nemate šta vidjeti osim bijede i sirotinje. U svakom slučaju pilot je povećao brzinu tako da ćemo u najkraćem mogućem vremenu biti veoma daleko
Jel ko vidio moj šrafciger?
Zar se na Golfu može probušiti guma??
Koliko vidim ovo mjesto nije predvidjeno za parking. Papak kupi auto a pojma nema gdje ce ga parkirati tj. Ima na prolaz ili trotoar . Kupi konju i garazu ili se udostoji pa istu placaj, rentaj. I da, vlasniku truhle dvojke i one dacije mozda je isplatnije da kupe polovne autombile iste klase nego nove gume. Mozda ih u konacnici u najgorem slucaju dodje isto.
Ne znam za Svrakinu selendru ali znam da na kosevskom pored postojecih parking mjesta i ogromne javne garaze papak parkira na taxi stand, prolaz, trotoar ! Nemate opste kulture a potom ni saobracajne. Policija ne radi svoj posao, a papci su svoj odradili. Napravili su selo od grada.
Ma ovo je naručio neki najbliži vulkanizer,opo poso .
Gdje je pravda???
Kazu mislio da su to vozila politicara, procitao covjek komentare na klixu i uradio ono sto je mislio da narod trazi. A vi tako osuli po njemu, sramota.
Jbg. bar protekciju nije pravio.... ???? Bušio sve redom ...!! ! !
Sve je to nasa vlast kriva neda policiji da radi svoj poso u vecini slucajeva,pa bagra i bolesnici kao sto je ovaj nebudu nikad sankcionisani ja bi ovakva govna na crtu i streljo pobijes jednom za primjer ostalim da vidim ciji ce onda sup*k stisnut pa ponovo nesto uradit.
Ovo je 99% neki vlasnik vulkanizera
Ahmedu Foči (47
Kad ga pitaju gdje živi kaže '' u gradu ''.
Izvaditi mu bubreg,prodati i namiriti štetu oštećenim ljudima... Za nauk sledećem koji bi isto pokušao
Hoce li mi neko objasniti kakav je ovo mentalni sklop? Sta je dobio ovim? Je l' mu bolje, je l' se obogatio?
Komšiji 'crklo' - njemu super. Ko je iz kvarta otišao autom jutros tog treba hapsiti! :)
Ja ne shvatam sto onda svi mi kukamo na drzavu, k'o da smo mi nesto bolji. Kakav narod takva drzava, a ne obratno.
https://www.youtube.com/watch?v=NYCZ9cWPcjI
huliganstvu nikad kraja