Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cirkus. Istrgova covjek sve. Valjda je vazna i pozicija u vladi RS za pokret za drzavu. Ovo je postao pokret za Selvida 🤣. Dao dodiku 4 ruku zajedno sa SDP a sad ce dati i HDZ u , Selvid ce slusati Dodika. Nije do Dodika ni Covica nego do nasih munafika. Fujj
Evo sad ne valja ni ovaj, nije Bosnjak ako nije u SDA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Osmorka je ovu izdaju učinila mogućom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Selvide, Selvide....obilazio si svako selo i obecavao svasta (Pricam o Doboju). Ja sam licno ocu rekao da ne sjeda ispod grozdja s tobom ako ne zna kako da te pita: Sta ces ti to uraditi za nas, saku povratnika, dok nam pravoslavna djeca bacaju petarde pod nosom za badnjak?" Eto namiri se ti, sad cekamo da prodjes s rotacijama i da nas tvoji vozaci bahato vrijedjaju. Pozdrav iz Doboja, sjecas se? Grapska, Civcije, Bukovica, Kotorsko, Orasije, Milkovac....itd
KAKO SI GLUP I TI I OTAC TI! TO PLACATE NESTANKOM IZ GENOCIDA!
Zar je ovo moguce , pa culi smo sta kaze za njega Arnaut , koji je realan i patriota . nSa stanka radi pogubne poteze
Sevlid Hurtić već 10 godina radi za SNSD Doboj sa lokalnim muftijom i dok je bio u SDA. Njega kotroliše i upravlja Obren Petrović iz Doboja :)
Gdje vi samo ISCUPATE ove kloceve ..... NI IMENA NI PREZIMENA a kamo li sta drugo !!!
"Za hator istine i što držim, da istinu reći nije nikad suvišno, ponovno se evo izjavljujem, da ja niti sam ikad bio, niti sam, niti ću ikad biti nikakav Srbin ni Hrvat, te niti sam na taj način kad govorio, niti govorim, niti ću - haša - govoriti ni srpski ni hrvatski, nego kako sam i do danas bio Musliman Bošnjak i svoj maternji jezik bosanski nazivao. Ovo ću, dok je svijeta i vijeka, ostati i svoj maternji jezik uvijek bosanski nazivati, kao što i jest bosanski" hfz Hasan 1910.
…a mozda jeste bio u sd@, brishu komentare ovdje
Tipična seoska varalica. E moje Bošnje, kako ste glupi i kome vi glasove dajete. Dobiće pojedini od vad mjesto u MZ, ili par metara asfalta, a ovaj govnar će zaštiti svoje, ko zna kako, stečeno bogatstvo.
EMIL FALATAR IZ NASE STRANKE IZJAVIO DA NIJE BOSNJAK I SAD DAJU BOSNJACKO MJESTO DODIKU, A OVAJ NJIMA DAJE OSTALE. TREBA ISTJERATI OSTALE I POSLATI IH DODIKU U BLUKU. AKO VAS ON PREDSTAVLJA, IDITE KOD NJEGA!
Gdje ih samo nalaze
Nije ovaj Bosnjak jer nije iz SDA i DF-a samo su oni legitimni predstavnici Bošnjaka
Odvratan ljk
Vi (NIP,SDP,,NS) na sljedecim izborima bit ce te na nivou SBB.Pa vi ste gori od ovih koji su bili najgori. PA SAMO SE O FOTELJAMA PRICA.
polivalentni ministri
koji crnih prava 🤣🤣🤣
POLITICKE KARIJERE EMILA FORTE, NENADA NIKSICA I DRITANA KONAKOVICA, NJIMA SE ZNA TACNO KAD ZAVRSAVAJU, SLJEDECI IZBORI! A ONDA CE TE U ZATVORE VI I VASI BLIZNJI. STICI CE VAS NASA RUKA I U SRBIJI!
TREBA IZABRATI NA SLJEDECIM IZBORIMA DIKTATORA KOJI CE HAPSITI POLITICARE, NOVINARE I TAJKUNE. SVE IH POTRPATI U ZATVORE, NIJE BITNO JESU LI DIREKTNO KRIVI ILI NISU. NEKA MALO LEZE U ZATVORU, SVE IM ODUZETI!
A STO CE BITI "DEAR BELOVED" ZA OSMORKU NA SLJEDECIM IZBORIMA. SUNCE TI GREBEM, PA PREKUCALI SU LEVEL DRITAN I VEC SU NA POLA LEVEL ABDIC!