Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni tebi maslo za ramazana
Meni su i prošli bili nametnuti jer se izbori kradu to svi znamo
Ma "Nešić je najbolje rješenje za Sigurnost BiH!" Rekao nam to hadzija. Šta će Senka Nožica, valjda nastavnik TZO zna kuda vodi državu!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj zelenih u komentarima, vise nije udar na bosnjake nego ujgurizacija i palestinizacija. Pa bas ste posteno i casno obavljali svoje funkcije, ne znam kako postadosmo jedna od najkorumpiranijih drzava u svijetu i sto je silan narod pobjegao u Njemacku
Kažu masovno za Tursku bježe
E UVIJEK ISTA PRIČA U NEKIM ESNAFIMA DA JEDNI DRUGE BRANE JER IM JE VEĆINI PRLJAVA GUZICA. DAVNO SAM REKAO DA NEMA DOBROG ADVOKATA NEGO SU TO ADVOKATI KOJI IMAJU VEZE SA SUDIJAMA I TUŽIOCIMA. MEHMEDAGICU 90% SU MU SITNI KRIMINALCI I VEC OSUDIVANI I ON ODMAH IDA MA SPOGODBU ŠTO VALJA NJEMU A I OSUĐENOM.UMJESTO 3 GARANTOVANE DOBIJE 2. A SVE MU KLIJENTI KOKUZI I OD DRŽAVE UZME GODISNJE OTPRILIKE 200-250 HILJADA. PO CIFRI JE REKORDER U BIH.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Zamalo
I ti joj se trebaš pridružiti?
Ljudi neko je pokupovao sav parizer u Sarajevu što znači da se botovi uvelike spremaju 😂
cuj ti ove.... Telefen sakrila ili ne sakrila. Advokat koji ometa istragu i krije dokaze treba da odmah ostane bez licence. Odmah
Bili protiv ili za SDA vidi narode moj bijedni gdje ovo vodi! Pa ovo je izdaja te trojke j..bo ih caca izdajnicki sve redom zajedno sa bijednicima iz sda
Doslo vrijeme da ja kao Srbin branim Vasviju. Nije dobro i jako zaudara u jednoj drzavi, ako se advokati hapse, pa to nema ni u Africi, osim ako nije napravila krivicno djelo, onda je odgovorna kao i svaki gradjanin.
NALOGODAVAC MARFI; IZVRŠIOCI DODIKOVCI M. KAJGANIĆ I D. ĆULUM; NAVIJAČI TROJKAŠI. OVO JE POKAZNA VJ. ZA ISPORUČIVANJE DRŽ. IMOVINE DODIKU TE VUKOJE, I. ZAKONA I CIK-a HDZ-u. SVI ONI KOJI SE BUDU PREVIŠE OPIRALI SADA VIDE KAKO IM "OPTUŽNICE VISE U ZRAKU" I SAMO SE ČEKA TRENUTAK KAD ĆE SE IZ JEDNE AMBASADE DATI MIG ZA AKTIVIRANJE ISTE. DEBEVEC JE "PRIMJER" OSTALIM SUDIJAMA KAKO TREBA PRESUĐIVATI FADILU.
SAD SE VIDI ŠTA ZNAČI TO ŠTO SU 3-KAŠI, UZ POMOĆ A. AMBASADE, ISPORUČILI INSTITUCIJE SH.-šima. DOK BOŠNJACI NA ČELU INSTITUCIJA IGRAJU KAO DA SU JUGOSLOVENI, DODIKOVCI ŠTA GOD SU ZGRABILI MAX. SU POSRBILI. FUDBALA, GDJE VICO SVE UNIŠTAVA; TUŽITELJSTVA GDJE KAJGANIĆ SVE R. KOMADANTE ARM. BIH PRIVODI; SIGURNOSTI - GDJE NEŠIĆ I ĆULUM ZATVARAJU POLIT. PROTIVNIKE; FINANSIJA GDJE TEGELTIJA DIŽE KOEFICIJ. IND. POREZA ZA RS BEZ IKAKVE LOGIKE. OVI OTVORENO RUŠE DRŽAVU A 3-KA SPAVA.
Evo pauza, zasluzio si sendvic
Telefon sakrila ne sakrila...?!? Advokat uzima sebi za pravo da skriva eventualne dokaze (a dok ga je pokusala skriti ima tu nesto) i to je sasvim normalno. Upravo iz cinjenice da je advokat i da je pokusala manipulirati dokazima ima osnova da joj se do kraja istrage odredi pritvor.
Bošnjo ne konta ovaj državni udar!?
Cuj drzavni udar! Otkad Ranko bosnjak? E moji neobrazovani malecki i opozicioni zeleni. Vi ste totalno nebitni! Niko vas ne benta niti za suhu sljivu!
cuj uhapse SDA narkomana koji je sredio otkaz dvojici policajaca jer su istrazivali od koga drogu nabavlja, i odmah drzavni udar. Zapitas li se zeleni kako je bosnjackim porodicama koje je ovaj klipan zavio u crno
KAD STE PUSTILI NESICA ZA MINISTRA SIGURNOSTI STA STE DRUGO MOGLI OCEKIVATI. JOS MU DZUVO BEZ PARDONA IZDA DOZVOLU ZA PRISTUP TAJNIM PODACIMA. RASPAD SISTEMA.
Tog ministra sigurnosti su izabrali Forto, Konakovic i Niksic. Oni su glasali za njega, pa su nam govorili da je on najbolji izbor, kvalitetan izbor, da je on strucnjak, Evropejac, da je za sve kriva SDA. Sjeme im se zatrlo.
Tako je, trojkasi su krivi za nešića prihvatali su sve ministre bez da su imali ikakve uslove a ovi njihovi botovi i mediji znaju da je to istina ako su sarajlije glupe nisu ostali građani BiH jer BiH nije od bašcarsije od ilidze
Priča se da je i ona u telefonu Debevca
Ko god da je i šta je samo neka hapsi sve redom, nek i ne pita ko je kriv!