Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako tehnički kisik proglasiti prihvatljivim u Republici Srpskoj i izmaći kaznenom progonu
Ovi u Sarajevu kao da 1990 u Hrvatskoj ispituješ Ivicu Račana i oste partijaše o izlasku Hrvatske iz Jugoslavije..NEEEE...NEEEEE....NIKAKO...POSTOJE ZAKONI JUGOSLAVIJE KOJI SE MORAJU POŠTIVATI....AHAHAHAHGA
Ludi Milojko kaže ds su se nadležnosti prenijele pod pritiskom. Pa i Dejton su Bošnjaci potpisali pod pritiskom. Onda vraćamo se na ustav 1990 BiH bez entiteta.
Kljucna recenica: Glasaću za to, iako unaprijed znam da je to zamajavanje javnosti i da od toga nema ništa. Dakle, glasace za to... Pa ako upali, upali... Samo sankcije treba lupati!!
Agencija zbog koje ce Federacija ispaštati na kraju, sve vas u prdekanu strpati treba
To više i ptice na grani znaju, počelo je i unutarstranačko previranje kod Dodinih istomišljenika, izgleda da mu lagano okreću leđa