Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je sve javno u Mostaru , hoce li tenderi biti javno objavljeni ??? Hoce li konkursi za posao biti javno ?? Sto kad se tako transparentno radi sto zadnji put nije bilo javno ?? Kad su vasi vjecnici glasali za ljubu ??
Ne javno Bakire. I vi tajno i javno kradete. Sve tajno radite.
Dragi Mostarci, glasajte za najboljeg kandidata koji ce vam poboljsati stanje u gradu i popraviti kvalitet zivota kako biste mogli zivjeti kao svi normalni ljudi u normalnim gradovima na svijetu. Ime i nacionalnost tom i takvom gradonacelniku nisu od nikakvog znacaja!
Frajeru strah te da će neko od tvojih podržati Irmu, a nećeš znati ko.
Nema nikakvih nad odluka.Samo postivanje Statuta.
Bravo casni covjece ! Smetljaru
Haha ja bijede ocm
Ma hajde vise dosta vasih tumacenja sta ko zeli i sta ko porucuje glasanjem/neglasanjem, ko ste vi da tumacite, ohladite, nece biti kako vi hocete jednom napokon i to je to.
Ja mislim.da se onu vise boje ovih iz Koalicije za Mostar nego BH bloka.pa traze javno.glasanje.
Baki kaže da su nečasni oni koji žele tajno glasanje, dok Incko vrhovni tumač kaže da se bira tajno.
Nisu mi jasni bošnjački ljevičari.
Samo javno glasanje ostalo je sve prevara.
Vidi baketa i dvije mumije
Izdajico
Licjemeri i smutljivci iz bh bloka i NIPa,  Niksic,  Kojovic i Konakovic vamo zagovaraju da sve bude transparentno samo kada im odgovara da truju i obmanjuju javnost, a sada kada citava BIH gleda najvecu izdaju u Mostaru, sada zele i zagovaraju tajnost, traze i mole Incka da ih spasi od istine o izdaji. Da predaju Mostar HDZ-u tajno a onda da nastave klasicnim lazima i podvalama da je to uradila SDA!!  Ne tajnom glasanju, samo JAVNO !! Dosta je vise lazi i podvala ! 
Pod prvo, uraditi rotaciju, kao sto insistira i HDZ kad dodju na red. SDA je zasluzna zbog vladavine HDZa u ministarstvu finansija i pravde, vec vise od 20 godina. Njima novac, a vecinskom narodu socijala. Jos imaju obrza da kazu da su ugrozeni. Mislim na politicare, ne na narode. Narodi, tj. gradjani se ne pitaju i oni su ok.
Znaci Glas za Hrvata je nesto NE casno....haha