Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je to sada dolazi na naplatu ono sto gledamo 30 godina, od Bosanskih politicara , krađa , zaposljavanje familije , afere sa ljubavnicama , otimacina narodnih para , bivsi borci kopaju po kontejnerima , a dezerteri u vlast , djeca Sehida u Njemacku da kopaju kanale , a prostitutke, stranacki poltroni na posao u državne firme.Šta se čudite Bosanci kada smo sami sebi neprijatelji ocekujemo da nas drugi poštuju ?
Krajnje nekulturan odnos prema gradjanima BiH od strane gospodina Schmidtha. Ocekivali smo covjeka sirokih pogleda sa teleskopom ispred ociju .
Ko je sad ovaj klošar? Samo nabrajate neke nebitne likove. Ko trač portal. Ovaj rekao ovo, onaj ono. Ili će biti izmjena ili raspad. Nije bezveze EUFOR došao. Treba obuzdat talibane
Koliko mržnje na ovom klixu...u slučaju rata treba Klix zapečatiti zbog potpirivanja mržnje i stvaranju profita na istom
Ali Shmit još ama baš ništa izjavio nije!
Cijeli normalan zapadni svijeti vidi glupost u ovom zakonu, u etno-nacionalnim podjelama, samo Hrvati i Srbi vide, navodno, suprotno. Zašto? Zato što žele da razbiju BiH. E pa neće moći.
Nije istina, da se ne bira lažni Hrvat Komšić do ovog nebi ni došlo, nego se Bošnjaci inate pa sada snose posljedice. Šta je to Komšić uradio do sada pa je on vrijedan svega ovoga? Ajde molim te neka mi netko objasni?
@Hipokrat Ja sam birao Komšića i izgubio pravo da biram Bošnjačkog člana. Birao sam me zato da napakostim tebi ili nekome drugome, nego zato što među Bošnjačkim kandidatima nije bilo po mom ukusu kandidata. Ja bih volio da ova država ima samo jednog predsjednika,koji voli ovu državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je “prevazidite”?? Kao kad nešto zidaš i onda prevazidaš!? Ili nešto zauvijek ili vazda, pa onda to naglasiš pa kažeš prevazda!?
Koji je sad pa ovaj?
Kakve veze ima vepar iz rš sa izbornim?
Bilo koja odluka koja ne bi bila na tragu rjesenja koja ce BiH pribliziti standardima EU bila bi kobna ne samo za BiH vec i samu EU jer ce ta odluka biti krucijalni dokaz o iskrenosti EU i Njemacke prema Evropskim i uopste prema muslimanima. Proglasavanje zakona koja ce udaljiti BiH od EU standarda bice krucijalni dokaz da EU nikako ne zeli BiH u svom drustvu jer u protivnom tu odluku ne bi ni nametala. Valjda je to svima jasno.
Schmidt gubi većinom podršku za svoj slabi i neferni rad. Kako će u budućnosti raditi ako ne misli izlaziti i objasniti javnosti šta je za BiH najbolje?
Tako je, majstore!
Smitko ce na kraju u ludnici zavrsiti,ni jedan visoki prije njega nije se doveo u ovako nisko. Sad ga komotno mozemo zvati NISKI. Nemoj ko da ubaci L iza i!
ne kontam sve ove, znači govore da nemože da mjenja da ustav kako BiH tako FBiH a poziva se da se iz ustava izbrišu nacionalne odrednice jer to je jedini način da se može implementirati 1č1 glas. hajde neko intelegentan sa druge strane ovog posta da obrazloži. isto tako ako neko može da obrazloži kako se sve ovo mjenjalo prije, dali je to bilo protiv ustavno.
Ono kad Mussslimani izlobiraju nekog tupana za vlastitu perfidnu diskriminaciju
Ma šta i da nametne zakon kad ga nametne može i u prkno da ga metne nećemo ga poštovati nas 57% i Srbi 30% niti 5%ostalih, kakav je to zakon kojeg 92% naroda neće poštovati ni sprovoditi. ostaje nam sve blokirati okrenuti se istoku i ćao.
naravno da se neće poštivat, pa imali išta što su Bošnjaci potpisali a da su poštivali. pa čak i papire koji su oni osmilili i potpisali nisu poštivali. do sada samo su hrvati poštivali sve odluke kakve god one bile svi ostali su se koristili onom starom : mi bi se je...i ali da nam ne uđe.