Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centar grada... Sta se sve naselilo u Sarajevo, katastrofa.
Ne mora se to "naseliti". Bruku bahatih baba koje su "domicilne" po centru grada tresu hljeb po ljudima. Ovo je samo korak dalje.
Logicno, odmah kompleksaški komentar praveći se da su "sarajlijice" gospoda. Vi ste odron naseg drustva
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
samo je debelo kazniti bez socijalnih uvijanja
Centar grada... Sta se sve naselilo u Sarajevo, katastrofa. .... OTKUD ZNAS DA JE DOSELJENIK NAKON ZADNJEG RATA, A NE POTOMAK DOSELJENIKA NAKON DRUGOG SVJETSKOG RATA KOJI SU PREPLAVILI SARAJEVO? KAZE IDU PARTIZANI, A IZA NJIH POSRBLJENE SELJANKE I "OSLOBADJAJU" VILE PO SARAJEVU!
Nije ona stanarka, ona je hadaljka.
Brte u Mostaru možeš i kantu za smeće baciti, ništa ti neće biti 🤣
takve navike nose i u europu. i sto je jos gore, traze da svi budu kao oni a ne oni da se prilagode. znate na sta mislim.
Mozes njega iz sela, ne mozes selo iz njega.
Ovo ne treba samo novčano kazniti, treba ovakve ljude natjerati da čiste smeće po gradu da vide kako je
Seljadija, sada živi u centru grada, šta nam dovedoste, fuj, uhljebi dobili poslove i stanove, a ovo im je predstavnik. Grade šta ti rade.
Seljadija, sada živi u centru grada, šta nam dovedoste, fuj, uhljebi dobili poslove i stanove, a ovo im je predstavnik. Grade šta ti rade.
Neovlašteno ste snimili babu unutra stana pa vrećicu na pločniku. Bravo RAD i bravo Klix!
Da ovo uradi u Koreji kod Kima II, bila bi deložirana, njena uža i šira famElija bi bila na prisilnom radu i više nikada ne bi stanovala u objektu čvrste gradnje
Ja primitivaca u Kaknju je to normalno na šta je spao glavni grad
Katastrofa!
Nije nuzno seljanka ima baba koje nemaju nikoga da im pomogne i iznese smece. Njoj je ovo lakse baciti kroz prozor nego cekati nekog da se smiluje..vise je tuzno nego seljacki manevar
Inace centar grada naseljen civilizovanim ljudima, svaka cast.
Ciganija Bosanska !!
Seljanka i to preko puta opce bolnice