Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu ljudska prava nisu nikad ni bila u upotrebi. U Sibir u Gulag!!!
To ono sto su Ameri uveli ima 30 godina?
vrijeme je da se odvoje civilizacije. rusija i njihovi ljubitelji u jednu sferu i nek prave sebi sistem vrijednosti, evropa i njihovi poklonici u drugu sferu. i mrs u pm.
Jest taj jedan sto je bio protiv sad nagrabusio
Koliko su Ameri zla po svijetu napravili i nikada nisu ni zasta osudjeni. Ako neces kako oni hoce tu su ucjene. Zato cu uvijek prije biti na strani Rusije nego Amerike.
Tako I treba,nisu oni za Evrope
Blejac ako ne vidiš ti pisci nisu na vlasti u Rusiji, nego su đikani koji takve ljude zatvaraju i ubijaju!
Tog jednog ce pojesti mrak.
Barbari ionako malo imaju sa Europom.
Kakav izraz nemoći 😂😂😂😂😂
Treba ove zlicince izbaciti iz PIC a
Ako te zbog tvojih stavova o ratu u Ukrajini mrze Putinovi simpatizeri u tvom zavičaju ili u okolnim zemljama, trebaš biti radosna/radostan, jer njihova mržnja ti je potvrda da si moralna i dobra osoba.
Rusko srpski botovi 3,2,1
samo da ikonu ne vrate, i one ves masine, microvalne sporete iz Ucraine
Na cacvu iconu mislis?
Prije par mjeseci ljudi su vjerovali da je Rusija demokratska drzava i da je Putin legitimni predsjednik dosao voljom gradjana. Da trovanje i ubijanje opozicije je "slucajno" i nema veze sa Putinom, a gle sad kako sve izadje na vidjelo.
Možda si ti vjerovao do prije par mjeseci da je Rusija demokratska, ali inače svijet nije nimalo bio u zabludi, opštepoznato je kako je Putin došao na vlast još prvi put prije 23 godine, i svaki put nakon toga, nije tu bilo nikakvog vjerovanja u poštene izbore, svijet je sve to pratio i nije bila nikakva tajna, čak se ni Putinov kabinet nije nešto puno trudio da sakrije izborne namještaljke i prevare.
Kao da su imali ljudska prava u Rusiji, smijesno 😂😂
Sta da dokazem? Idi u Rusiju pa probaj ako si hrabar 😂