Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi se BiH i Crna Gora ujedinile, nova država bi se zvala Crna Bosna i Gora Hercegovina. Stari vic, uvijek aktuelan.
@10BrdskaBrigadaARBIH prvi put kad sam cuo za taj vic pao sam sa dinosaurusa
@Roofeer Nece tebi niko govoriti, kada ce taj vic biti akuelan brootooooo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovako ce i eres vremenom morati mijenjati naziv.Nesto sto je nastalo na genocidu i kostima ljudi,zena,dijece umorenih na pravdi boga,nemoze imati dug vijek.
@RajaIzMahale2 Eres ne treba ništa da mijenja nego treba da nestane zajedno sa genocodnim đikanskim narodom.
kakvo ponozenje za jednu drzavu da ti druga mjenja naziv ... a sto se tice rs to ce dodo da unisti do temelja
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mislio sam da su Makedonci ponosan narod za razliku od nas i da neće dozvolit bilo koju vrstu poniženja a pogotovo ne ovu , ali ima još nade vidjet ćemo šta će im narod reći na referendumu .
Republik Socijaliste e Maqedonia!
valja sad makedoncima sve isprave mijenjat hahahah
u ovih sto godina na podrucju danasnje bih propadose mnoge drzave - turska - austorugarska - kraljevina jugoslavija - ndh - sfrj da si i za jednu reko da ce propast samo dvije godine prije pada bio bi objesen !
Zoran Zaev premjer Repubike Makedonije je izjavio da je on pravoslavni Albanac i da je ministrica vanjski poslova Republike Makedonije Radmila Šekerinska pravoslavna Albanka.
Sjeverna Koreja na aparatima
Ili skraćeno Makedonija
Eto ode i Makedonija uz Crnu Goru u Evropu . Jedino Srbija i BIH zaostaju , Srbija zbig Kosova , a BiH zbog Dodika i Čovića
Srbija i Crna Gora su jedine drzave kandidati za EU koju su otvorili i zatvorili nekoliko poglavlja u pregovorima sa EU, Albanija i Makedonija jos nisu ni otvorili nijedno poglavlje, a BiH js uvek nije ni kandidat.
zasto referendum kad su postigli dogovor nakon toliko godina.. sta ako neprodje?
Mora se demokratija ispoštovat
Ako ne prodje opet za okrugli sto, mada nema sanse da ne prodje, Albanci i manjine ce glasati za promenu kao i liberalniji Makedonci, bice nesto slicno kao i referendum u CG 2006 za nezavisnost kada su manjine glasale za nezavisnost a zbiran br Srba i Crnogoraca je glasao za ostanak u zajednickoj drzavi.
Sumnjam da ce sporazum na referendumu dobiti podrsku gradjana Makedonije
ima li to neke veze sa sjevernom irskom?
samo da ne bude sunday bloody sunday
Glavni problem Grčke je riješen. Sad mogu mirno da draže opet kretit od EU da bi preživjeli.
I da primaju 3 puta vece plate od Bosanaca i da ih bole tuki ispijajuci ouzo na plazi dok izdaju svoje apartmane turistima.
Ovo je dokaz i upozorenje kako jedna clanica NATOa ili EU moze zagorcati zivot komsijama i ostalim clanicama. Strah me je i pomislit sta se nama sprema od dragih nam susjeda i komsija.
Fala kurcu vise
Oni su samo potpisali kako su MMF i EU banka je naredila. Ako si duzan i ako trazis kredit da platis tekuce rate onda se kao takav vise nista ne pitas, nego postupi po naredejenju. Nejma vise ni srpstva ni muslimanstva.