Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU laže , Kurti je u pravu , 👍👏👏👏
Tako je Suljo , imaš li još koju ? 👌
Kurti zvani penicilin za Vucica..
Lajcak je uvijek bio srpski covjek. Kod nas gad je imao funkciju visokog predstavnika situacija se prelomila u srpsku korist i danas imamo ovo sto imamo. A evo sada se isto desava i na Kosovu
Nemaš ti ovo što imaš u BiH radi Lajčaka, već radi dejtonskog sporazuma, rah Alije i SDA. Jer Lajčak je po dejtonu ovdje bio VP i mogao nametati konačna riješenja, zakone, mjenjati političare…. A za Kosovo je samo izaslanik za pregovore, a izaslanik ne može nametnuti ništa.
Nije Kurti izdajnik ko Trojka kod nas pa da mu strani hambasadori i bjelosvjetski spijuni komanduju.
Ma kakav žestok odgovor? Javio se glasnogovornik iz Slovačke na upit novina s Kosova. Izgovorio šablonske floskule. Ne zna ni gdje se nalazi ni Kosovo ni Srbija.
Kurti ne vjeruj Lajčaku jer je vjerovatno potplačen,isto je i kod nas radio i uvijek bio na strani Mileta i Legitimnog a zašto zato jer su mu dali kofer pun para da ih ne bi skinuo sa položaja zbog raznih malverzacija koje su radili.
kad primitivci pomisle da u medjunarodnoj politici ima prijatelja pa misle da je neko na njihovoj strani i da mogu da traže šta hoće. isto tako bošnjo sa šmitom, šmit rdai šta jeinteres njegove zemlje a bošnjo dan voli dan mrzi svog gospodara
Ovo je pravi državnik. Takvog i treba da ima ozbiljna i jaka država poput Kosova, a ne ko ovi naši futavci
''ozbiljna i jaka država poput Kosova'' 😂🤣😅 Jesi li ti i dalje živ? Lupni jedan minus da znam ili odgovori šta god, ali nemoj opet da se dovodiš u rizik nekim sličnim biserom.
Pa kad se ZSOpšt.formira , onda po srpskom starom ,dobrom i isprobanom receptu ostale tačke sporazuma ne privoditi i obesmisliti ih u konačnici .,A , formiranu zajednicu što prije ubaciti u sastav Sbije..! PS ; ..to Kurti zna i nikada neće pristati na pojedinačnu primjenu dogovorenog , nego sve u paketuu., U kojem je i međusobno priznanje.
Dje ce oni biti krivi...
EU imate veliki pozdrav od vašeg miljenika DODICKA
Kakva EU! Prodavači magle. Zamaskirani neokrižari. Da nije bilo jenkija, srbočetnička horda sa JNA naoružanjem bi napravila potpuni genecid i bošnjačkog i albanskog naroda.
Izgleda ovi kozo*ebi malo postaju naporno i dosadni EU
Samo u rebra srbina Kurti udaraj
Ovaj Klix sve vise i vise postaje Kurir
Kurir je isto žutilo kao Klix, ali po prostakluku i gluposti komentatora Klix je apsolutno prvi u regiji.