Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA SAMO NAPUNITI ZATVORSKE CELIJE SA OVIM NEVLADINIM ORAGANIZACIJAMA KAO STO SU ZENE U CRNOM FOND ZA HUMANITARNO PRAVO ITD
smestaj ,,B kategorije.imaju tri obroka dnevno i smestaj na određeno vreme
Trbaju promijeniti ime u "Žene sa mudima"..
"zene bez kurca u kuci"...
Daj više sa godišnjicama, spomenicima, obilježavanjima, ovaj narod u nedostatku hljeba se hrani mržnjom i tugom.
Interesantno, žene u crnom osvjetlaju obraz Srbije ... ! ! ! Još da je PTC oslobodit informativnog programa " a la " Risto Đogo , pa da i ostali građani doznaju šta se radilo po HR, BiH, Kosovu i ono malo u SLO . . .???
Dali su hrvati Kiseljaka, Busovače Kreševa..... inače tradicionalni saradnici i suborci četnika koji su predhodno napravili genocid u Vukovaru, obilježili ogromno i neshvatljivo zdravom mozgu stradanje hrvata u Vukovaru ?, priupitajte ih hrvati iz Vukovara s kim su šurevali i ratovali hrvati gore pobrojanih bosanskih gradova godine 93 i 94 , a busaju se da nema većih hrvata od njih i vlada RHrvatske ih izdašno podpomaže
Ove drolje i raspale kurve mogu da zahvale Bogu sto su Srbi tolerantan i lud narod i sto znaju da trpe ono sto niko ne bi trpio. Zato ove gadure i provokatori mogu da slave ustaske pokolje i stradanje srpskog naroda Vukovara u sred Beograda. Sve do jednom. Svakom strpljenju ima kraja.
Stare prdare!!!! 🇷🇸
Ovo je hrabro. Ovako bi trebalo za svaki zločin...
Naravno da neće, zato kažem da bi trebalo za svaki zločin.
Ne znam hoće li, ali nadam se da hoće.