Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, nek se sami ubijaju
NEMAMO GDJE IZRAZITI SAUČEŠĆE VUČIĆU PA MORAMO OVAKO NA DRUGU VIJEST KOJA NEMA VEZE S OVOM ....UGLAVNOM PRIMITE NAŠE SAUČEŠĆE GOSPODINE VUČIĆU ,NADAMO SE DA ĆETE VI I VAŠA SUPRUGA PREBRODITI OVE KOBNE TRENUTKE I NASTAVITI SA ŽIVOTNOM BORBOM I SVIM NEDAĆAMA KOJE SVE NAS OČEKUJU UBUDUĆE...
samo da pohvalim uredništvo kliksa koje spodobama poput omermeskina i njemu sličnih dozvoljava da komentiraju na ovom portalu. vrlo je lijepo kad imate takav instančan osjećaj za prepoznavanje pravih ljudskih vrijednosti. zahvaljujući vama klix je postao mjesto širenja ljubavi i tolerancije. na tome sam vam beskrajno zahvalan, tako uživam čitati postove omermeskina i njemu sličnih vrlih ljudi. također klix je vrlo i edukativan. pohvalno je kad rezultate velikih naučnih istraživanja objavljujete na portalu i nas taj način uz ljubav širite i znanje. hvala vam klix. nema do vas.
kao I obicno ispod ovakvih vijesti u komentarima ocekujem izljeve da ne kazem proljeve ljubavi
Brz oporavak,ova djeca nisu kriva ni za šta!!!
Kakvi su dobro se svi ne potruju mami im
Brz oporavak zatrovanim..
prljava i smrdljiva nacija :) dovoljno pogledati one krivoslavne popove i sve ti govori ko su oni.
ovdje jedino ko prljavo zbori si ti.
Mi smo bar nacija, kao sto sam rece :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)