Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO rješavaj!
Odgovara NATO :Ma pobijat ce se sami
@ZutiGolub Navikao bošnjo na okupatora!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi se kontaju zaebavat sa Crnom Gorom. Naebat će i to žestoko, a možda i bukvalno u tamnici.
Sellam Crna Gora i to maksuz
Da CG nije u NATO savezu srbi bi vec palili sve živo dole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Đikani podivljali
Mene zanima zasto Bosnje sa klixa ne ustanu, pa da brane vlast Djukaj Mila? Vidite kako se narod iz Crne gore, Republike Srpske i Srbije digao na ustanak, a vi samo podrsku Milu dajete preko komentara i uzdate se u nato. :)
sreca pa udjose u nato..vec bi bilo sao pljevlja i druge opstine gdje su vecina
Sada kad se ujedine SRB I CG logicno da je sledeca RS! Znaci izlazi policija na granice, odradjuje se referendum rutinski, salje se tesko naouruzanje iz Srbije i Ruski mirovnjaci takodje ulaze! Posle vas boli uvo mozete u NATO bez problema, ma i u dva NATO-a!
BiH, CG, Kosovo, Makedonija i Albanija trebaju usvojiti rezoluciju kojom će upozoriti Srbiju da nasrtanjem na bilo koju od ovih država nasrću na sve i da će odgovor biti u skladu s tim. Svako će svojim doplomatskim mrežama tražiti sankcionisanje Srbije, a lokalnim zakonima ih ekonomski izolovati.
@gooUser1575223778 Ali kakve veze Srbija ima sa protestima vernika SPC u Crnoj Gori?
Pravoslavlje kao i katoličanstvo i islam ne dolaze sa poganog Balkana, voda je najčistija na izvoru!
Da zna NATO u koji kokošinjac se uvukao, ovi nacionalisti sjebaće i evropu i NATO .
Bravo, nazovote ih kako treba, a ne "vjernici".
gledam sinoc ove "nase" pravoslavce iz B.Luke kako su im puna usta kako su oni ponosni sto su srbi i da trebaju da podrze bracu? ( logicno je da su srbi samo u Srbiji, ovo su ortodokis/pravoslavci) Hebli svoju materesinu neznaju nos obrisat i oni bi isli pomoc braci. Od kog su ugrozeni????
@Zam sta to tebe briga? Gledaj svoja posla
Ovim događajima upravlja veliki vođa Vučić, jači je od KIm Jong Una
@VinkoMaris Vučić je Milov saveznik.
Srbi samo sa Crnogorcima nisu ratovali do sad pa je red da i sa njima to odrade,doduše ratovali jesu ali skupa
@Merc170 Na Mojkovcu je 1916 nepunih 7 hiljada Crnogoraca drzalo odstupnicu za 300 hiljada Srpskih junaka, dok su bjezali preko Albanije za Grcku na Krf. Dosla 1918, zavrsio rat, i ta ista vojska udje u vec oslobodjenu Crnu Goru, da je okupira. Pobiju svakoga ko se branio, zatvore svakoga ko se mogao braniti, spale preko 5000 kuca, protjeraju kralja, i satru sve sto je sa Crnom Gorom, a ono sto je preteklo dobrim dijelom posrbise...
'Dva oka' razroka...
SPC je ideoloski podstrekac svih genocida nad Bosnjacima od odlaska turske imperije..nikada nijednom u svome postojanju nije osudila ni jedan zlocin nad Bosnjacima i ostalim muslimanima na Balkanu..kako ce kada je sama glavni organizator i ideoloski prilog cetnickih i nacionalistickih grupa
Srbija nije uspjela državnim udarom svrgnuti Đukanovića pa sada zloupotrebljava crkvu.
@patriot25 Zašto bi Vučić skidao svog mafijaškog saveznika? Upravo mu je pomogao u tom cirkusu zvani "Državni udar" a nastradao je čestiti general koji je smetao Vučiću.
srbadija i naši divljaci ljevičari mogu pod ruku