Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je bakir tolerantan mi njemu sve po spisku a on nama sprema 100000 radnih mjesta😂
e svaka cast za komentar e bas me nasmija
@SarajIja1979 ima veci od njih dvojice Bakir
A koliko bi joj otac dobio za prijetnju sa skupštinske govornice, ono 100 za jednoga?
@Una Nedavno je neko ovdje u komentarima postavio youtube-link o "opranim" radikalima i njihovoj promijenjenoj retorici. Kaže čovjek metaforično, Vučić je kutlaču, kojom je decenijama vadio gowna iz septičke jame i prosipao po nama, sad oprao i hoće da nam tom kutlačom izvadi supu. E pa nećemo, gadi nam se...
Kada utihnu cvorci, nastupaju vrane.
ja ja pa vi prijetite, ima ludjih od nas :)
Neka je.
Neka je.
BRABONJCI: To su prirodne kuglice od fekalija koje izbacuje zecja straznjica. Pomenute izlucevine manje zaudararaju od povijesti divljeg plemena.
a jel mala ima gubice ko u oca?
A da je meni neko prijetio Policija nebi ni prstom maknula, al ipak to je Knjaz cerka
-- ugroženi život i tijelo osobe za koju je predsjendik snažno emocionalno vezan E ako je tako onda normalno će Sebija i dalje da se vozi na službenim putevima predsjedničkim automobilom ! Šta bi bilo sa BAkirom da se njoj ne daj bože nešto desi ??
ISIL preuzeo odgovornost
Vidis da ima pravne drzave 😁
Da sam ja podnio tuzbu, rekli bi - hajde ba malo se covjek zajebavao, nema od toga nista...