Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecate se kako je komsic mlatio suplju...Kako je dobro unovčio zlatnog ljiljana...Doživotno ce se bavit politikom i pričat:Čula,rekla,kazala...Rekli su....nisu rekli....A 6000 svaki mjesec u dzep! Teme zeljka komsica:dačiću vruće...Pelješki most...Uniforme rs...ocjepljenje....peljški most...Rekla cvijanovicka....peljeski most...Reko dodik...Koalicija..peljski most.Dan atifasizma...preljski most...kazo dodik...i kraj mijeseca i 6 hiljada...A peljeski most samo sto nije gotov!
@Kenboss66 Gle, da ti malo otvorim vidike. Previše si zarobljen u svom nacionalnom biću. Nije to loša osobina ili emocija. To je pohvalno, ali uz to ti treba malo razboritosti i (samo)kritičkog stava. Vidiš, to jesu samo politička prepucavanja jer niko od sarajevskih kapetana duge plovidbe nije ni pomislio da bi iznesene huškačke nebuloze mogle ikada uroditi plodom. Poraz, nisu Bošnjaci poraženi, već politikanski i populistički političari. Da ih ne navodim :-)
Tacno Komsica treba zvati kad bude presijecanje vrpce da vidimo sta ce pametnjakovic reci u kameru.
još malo pa će ga SEJDO KOMŠIĆ ZAUSTAVITI.....................hahaha
Šta će biti kad dođe na red rješavanje granice sa Hrvatskom ?😜😂😂😂😂😂
i vi ste ugrozeni!
Sejdo Komsic ce otvorit svecano most skokom na glavu u znak protesta . Ha haaaa
Sejdo na aparatima.
@MartiMizerija Sejdo na lozi , Dzafko na protezi , Bake na bozi, Dodo na strogoj majonezi ....evo ne moze niko reci da Sejdo nije nikad nista uradio za ovu zemlju ...rekao je da ce zaustaviti gradnju mosta i za sad stoji ...par dana. Garant bise bilo dobro naroljati sa Sejdom za bajram , al on da ujutru qurcu ne valjas ....e tu je sigurno velikan.
Iskreno,necu ga nikad koristiti,kupujmo domace,radije cu u meksiko u hard rock hotel ili negdje drugo.
@bosnavazda samo se tebe ceka!
Sad kad nemaju turista nema ni gužve ni kroz bosanski Neum. Nije Neum bosanski, tamožive hrvatine, Makarska je bosanski biser na jadranu
@Gelecek Da , tamo zive spanci drevni i arapi postovaoci shishe , sve slaufove prave od krakova lignji i dudlaju shishu. Tako smo i braca sa njima, pusaci beskrajni ....buraz, ti si se napusio, u Makarskoj su hrvati, to samo dodje malo stoke iz okoline Sarajeva pa ti se cini da si kao kod kuce.
Sto bi kasnio? Da nije zarazen koronom?
PL.ENKOVICHH DAO DU.PE JUNCKERU 😂😂
KUD ČOVIĆ PROĐE, TU TRAVA NE RASTE -Dragan Čovića je rekorder među političarima po broju sudskih procesa i unistenih firmi: - Mostarski Aluminij - Vitezit: (Iz Vitezita su pokradeni doslovno čitavi pogoni i postrojenja za proizvodnju baruta i raketnog goriva, koji su prodani spram Srbije). - Elektroprivrede, - Soko - Eronet, itd
@fbUser4459546083 to sto Bakir nema niti jedan govori o tome da je castan i posten, pravi lider SDA .... kakvi smetljari, nikad vise SDA
mogu kasniti samo pristupne ceste,kinezi ce svoje odraditi u vremenskom roku.
Zeljko fino ti to zabrani. Gdje su pare?
@akuzativ ...PROPILO SE
😂😂😅😅😅😅😅!
Pojela korona Peljeski mostic… HAHA
Luka Ploce bi mogla pripasti BiH, zbog BiH i postoji.