Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapošeli genocid, ali kasnije izgubili rat... Ugnjetavali Albance od 1918., Kraljevine SHS/Jugoslavije, preko 1945. i Titine/Litine Srboslavije sa Rankovićevim režimom terora (razapinjanje Albanaca između 4 konja da ih rastrgnu), Miloševićevih krvnika - ali svemu dođe kraj!!! Kosovo je slobodno, a inšallah ujediniće se sa Albanijom, albanskim dijelom Makedonije i preševskom dolinom. A Beograd će moći samo da gleda i da se žderu
Kosovo i Metohija će biti nezavisni kada se vazalska vlast u Srbiji odluči da to prizna. Do tada šiptari mogu da kreče, metu i održavaju puteve.
Rezolucija 1244 je jos na snazi, nju su donijele Ujedinjene nacije. Znaci li to nesto ? Je li se postuju rezolucije na isti nacin u Bih ? Osobno, nisam siguran.
rezoluciju je donio savjet bezbjednosti a UN verifikovao!
......naucili siptari lekciju na primjeru bosnjaka, nema labavo pa ti kmeci po vazdan:))))
......dačić otpjevao svoju uobičajenu pjesmicu..... ....."kme,kme,kme, kme, kme,kme"..........
😉😂😂😂😂😂😂
Rekao je Dačić; Veliki izdajnik i prevarant SrBskog naroda... A 'kale' je 'brdo' u prevodu, zar ne? Hehehe.
teska tema
@Shmrkachchemtrailsa Koliko znam rezolucija 1244 him daje za pravo.