Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bi da mi napišete vi koji se veselite izboru Komšića dali iskreno mislite da to što je on predstavnik Hrvata u predsjedništvu BiH doprinosi boljitku BiH i suživotu između Bošnjaka i Hrvata.
Hrvata u Bosni nema, ima samo katoličkih Bosanaca i Hercegovaca! Sa takvima su Bosanci i Heecegovci poput mene u lijepom suživotu, kao i sa pravoslavnim Bosancima. Ja slobodno odem i u Livno i u Mrkonjić grad i u Gacko....
Evo ja prvi glasam da BiH prekine sve diplomatske odnose i sa Hrvatskom i sa Srbijom. ŽELJKO KOMŠIĆ 👍💪⚜
Jao majko opali me Milanko, cuti cerko i mene je Zeljko
Treba ga i u BIH proglasit personom non grata jer nine kurxom mrdno samo kmeci i jeci trla baba lan....nek su ga islamdjani izabrali eto im ga al usrase drzavu oa kmece na Hrvate
Znači ako nije stasau onda nije ni Hrvat.E vi iz mosta mislio sam da ste imalo pametniji a vi bi malo 7% glasova Bosanskih Katolika.BiH je pokazala da je prava demokratska država.
Hrvatski fasistoidni bolesnici se profiliraju sa vise nego bijednim zahtjevima. Tko ovakve pusti u demokratsku Evropu?
Ne možeš biti smrad; govoriti kako ti je BiH domovina a mahati tuđim zastavama.
Hrvatski Drogirani Zaguzhnjak ne voli Komšića.
Reciprocitet je zakon. Sada oni drugi mostarci treba da zatraze da je Milanovica proglase nepozeljnom osobom u BiH.
Mi nismo takva gamad kao ovi iz HDZ-a ......, pardon iz Mosta.
Pa kad je istina da ga biraju muslici. Eto vam vas Bake pa njega birajte do mile volje.
Jeste dosadili vise i bogu i narodu. Ako cemo tako, zasto nema clana predsjednistva iz reda ostalih naroda. Glupi ste, cao.
Neka se zastupnici mosta napuse bosanske čune...
Nije Problem sa hrvatima nego je Problem u hdz-u,jer Su to ustase Koji masu hercegBosanskom zastavom ispred naseg nosa Po Hercegovini mahali bi i oni i ustaskom da smiju,zato neka masu Po hrvackoj koliko god Zele Ali ne u Bosni i Hercegovini.
Vi d ste gospodo iz mosta non garata u BIH....i šta čemo sad ..pobjedio je onaj koji se bori za sve građane pa i hrvate ako hoćete tako da navedem...da ima hrvatski predstavnik iz naroda tj.hdz-a a da se istinski bori za BIH on bi sigurno pobjedio ...
Pa bilo bi to super. I mi ćemo izglasati da u BIH omrazeni Milanović bude proglašen personom non grata i to će sigurno unaprijediti odnose naše dvije zemlje, odnosno biće to prikaz realnog stanja neprijateljstva sadašnje hrvatkse administracije prema BIH
Nacionalizam je bolest… nacionalistima nije nikad jasno kako nennacionalisti mogu razmisljati bez favoriziranja jedne druge ili trece nacije.
zna li Šmit za ovo?