Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijednost stranih investicija u CG u posljednje dvije godine otkako su postali članica NATO saveza je udvostručena. Investitori žele sigurnost, pa je veza uzročno-posljedična. Isto će se desiti i sa Makedonijom uskoro, a onda smo na redu i mi. Ulaskom u NATO svi će profitirati, bez obzira na entitet u kojem žive.
Geopoliticki se zaokruzuje Putinova kolonija Krnja Srbija bez Kosova.
Sada već poslije bivših članica SFRJ Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i izgledi Bosne i Hercegovine su povećani u tom članstvu. Kvinta je odlučila pa se dokument sa engleskog prevodi na bosanski, a ne sa bosanskog na engleski. Dodik neće ići pod sankcije Evrope, a možda ga skinu i sa američke crne liste zbog kooperativnosti.
Bosna i Hercegovina ako Bog da 31. članica za par godina 💪
Respekt i čestitke Makedonijo i da se uskoro i Bosna i Hercegovina i zvanično nađe u istom savezu!
Volimo Makedoniju ❤
Scim se sirotinjska drzava hvali majko mila a zastava im je ruzna iskreno.
O ljudi, šta sirotu raduje! "Naša zastava visi u Londonu!" a niti si u NATO-u niti NATO išta više značajno znači, trećina zemalja NATO-a bi se našlo na kontra strani u slučaju nekih velikih sukoba. A o snazi da ne govorimo kad primaju Crnu Goru i sad komad Makedonije.
Bit će uskoro i naša inšala :D