Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIGANE, SRBE I ČIFUTE GDJE GOD SRETNEŠ UBIJ...............................
njima jos gore u Serbiji neg nama u Bosni... jebiga tahko im grah pao :-)
Nije to politika 90ih vec nacionalni projekat Velike Srbije iz 19. stoljeca
nije istina......projekat je obnavljanje dusanovog carstva sa prisjedinjenjem srpske bosne i hercegovine......kakvo mahnito 19 stoljece......vi bi da nam otmete bosnu,crnu goru,albaniju,makedoniju,bugarsku,,rumuniju i grcku.....ono sto je bilo srpsko...bice opet
To sto si nabrojao su sve samostalne,nezavisne i suverene drzave, ako Bog da to ce postati i Vojvodina, pa mozete od 21. stoljeca da pocnete sa projektom Mala Srbija jer kako je krenulo postat ce te grad-drzava kakve su postojale u anticko doba ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istina. Kad ovo bude zvanična politika svrbije, onda će se normalizirati odnosi i sa Bosnom i drugim državama na koje su četnici izvršili agresiju.
Jok Chavezu zasto onda vi podrzavate Ratka Mladica i Radovana Karadjica?
Ove smolave vlahe najbolje je ignorisati. To ih najviše boli. Stara narodna, ne diraj u ono što smrdi, samo će još gore da zasmrdi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bilo ih je skoro 20,obican sljam finansiran od Sorosa da laje na drzavu...oj Gavrilo ponovo se rodi...
kmeeeeeeeeee
Ne kikseri, da ne bi to što posereš i pojeo govnaru vlaški.
sikter
PRIKAŽI ODGOVORE (1)