Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvoriti ambasadu rusije u BiH i protjerati diplomate.
Vi bi bili prvi muslimani u svijet ali da mozete. Kako ni jedna druga islamska drzava nego vi polu islamska drzava to zelite. Morate se uskladiti sa bracom muslimanima. Nemojte se toliko uvlaciti u paksu amerima. Ne mogu vam pomoci shvatite to.
Jel i dalje CRO narkomanu Dodik simpa lik ???
Baš se postarala od kako je počela agresija na Ukrajinu???
kao Hrvat se stidim zbog neljudskog i nehumanog postupanja...naravno da se ne treba niti žaliti kada stignu kontramjere...Hrvatska ima instalirane političare od strane Brisela i moćnih krugova iz sjene koji trenutno drmaju u ovoj sveopćoj galami i histeriji...po treći puta sile tame udaraju na Rusiju i po treći puta će bit poražene...vrime će pokazati,samo će nas biti par milijardi manje...
Poslali ste vi njima odgovor
pa imaju auta, jos treba avion da im plate pazi ti molim te
Ama posaljite one letjelice, oni I ne znaju sta him kroz drzavu prolazi, ili iznad nje leti. A izborni u snu spominju. Drugim rijecima, politicari zadnji sljam. Kako pravi Hrvati dopustaju da him izbjeglice vode drzavu?
Može da objesi prijetnje mački o rep. Hrvatska je NATO i EU.
A oni se osilili, kao mi smo Nato. Zalosna vam majka, kolko ste slabi, da prevoze vojna vozila vam kroz drzavu da uopste ne znate sta voze. Ili letjelice vam mozda lete po drzavi dok se ne pokvare, pa padnu. Ili grjesim mozda?
U rangu Plavšičke. Jednako iritatno, bolesno i nakaradno.
Ah, teske rijeci od armije koja ne moze 10 kilometara u Ukrajini osvojit bez da ne ispali pola arsenala artiljerije i sravni sve sa zemljom. Hahaha, botovi dislajkaju jer boli istina.
Bravo za komisije hrvate. Sreća pa se nije pitao Plenki
pola banaka u HR ruski kapital...
Ova kao pitbul. Ide okolo, laje i prijeti.
Neka ih Hrvati vrate u onom hrđavom dronu......
Gosp. Zaharova, next time put solarium to middle, instead of max.. just an advice
Odakle joj pravo na ikakvu procu nakon 'djela' u ukrajini
Srediće to Zoki!