Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eres je pred gašenjem a Srbija se klima,ne smiju prnuti na Kosovu a ne nekakav srpski svet
Nije pred gasenjem, Niksic im.je povecao raspodjelu PDVA na 36% da se ne ugase
Kad god ste ih ujedinjavali vi sve manji. Kosovo totalno sve izmjeni u svoju korist, nakon Banjske. Mozete i u BiH probati tako nesto sto ce te vjerovatno i uraditi jer ovu budalu je lako nagovoriti. Vjerovatno kad te popusti doza shvatis kakve gluposti govoris.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Snažni ste kao paučina ! Samo nastavite sa tom retorikom , pa će vas biti sve manje. Zaluđujete narod vijekovima.
Ti to, Vu Line, ne možeš nikako živ dočekati
pa tek ste uredili fino NBG zar opet hocete Bosanski Poturcheni Srbi da ga zidate i da idete na baustelu u Srbiju?
Upravu si isto tako vazi i za sandzak nema vojsku ali ima bosanska zato
Vidim da je izašao novi film: Mister Bean u Četnitetu.
Pa dobro je rekao da RS nema ni vojsku ni predsjednika nego da srbi imaju sto znaci da u RS nisu srbi. Srpski narod nema jedinstvenu drzavu ali ima jedinstvenog predsjednika sto znaci da Dudek i Cvitka nemaju funkcije jel tako. Pa onda im treba prenijeti- mozda ne znaju.
Jel to taj srpski svet kojeg ovaj gremlin predstavlja i dobro prolazite ko vas predstavlja...
Nemaju srbi vojsku nego srbija, kretenu#
Ostati će beogradski pašaluk - tako su pisali na zapadu 90-ih godina !!!
Ovo govno od čovjeka je nekada bio visoki predstavnik partije JUL, u prevodu Jugoslovenska Udružena Levica, i sve ovo govori koliko je Srbija zaista bila za očuvanje Jugoslavije. Oni koji su najiskrenije bili za Jugoslaviju su nažalost i najviše stradali. Ima još puno slijepih kod očiju koji su i pored svih stradanja opet za nekakvu sličnu tvorevinu! Ne ponovila se NIKADA!!!
Ja cuo da ce Jovana Jeremić bit nova zena Elmedina.Prica se ko nije trazio taj nije ni dobio.. A Vulin pa moz mislit kolko je jak kad Jovani daje interviju😂.. Ma bježi baaa bjezi..
Tako je svi se vi morate ujedinit samo u toru uze svrbije Ali nije to problem pasete vi unutra ima i viska ,sta cekas zovi bagru sebi bolje je Sa sredstvima javnog prevoza nego na traktorce...
Ovakve izjave podrzavaju i Amerikanci samo glume ea su protiv.
I zato treba ukinuti republiku ghenocidnu....da BiH konacno stane na noge
oće alukurcu, bijedniče
Možeš gs Vulinu samo popušit Vučići i Cbijanovički