Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Degenerik
Ovako dupelisci iz SDA cekaju...
Srbi su sramota ljudske civilizacije. U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propo na tri fakulteta, pa kupio diplomu i doktorat u prodavnici Megatrend, gdje je profesorka bila cajka Natasa Bekvalac.Albanci su za njih gospoda.
Drz' ga! Puc!
Pravi sejtan, dzin-sluga, ali u ljudskom rodu.
Dobro dresiran pas.
Ovakav je i sam vucic bio 90ih...
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Memi nezgodno ulizice jadna.
pa lik je ludjak zesci ... vise je to neka bolest
Ovaj mu ne izlazi iz guzice. U stvari izadji ponekad da bi se unutra smjestio Dok.rac kad je u Beogradu.
ima raznijeh bolesti, pa tako i ova kod ovog redikula
Boga pitaj sta Marko sve radi kada kamere nisu tu
Ovakvi su najgori, pun ih je Balkan, puna ih je i BiH, nažalost, za mrvice sa stolova ce prodati rođenu djecu, to je taj supkouvlakacki mentalitet. Nikada veliki covjek, predsjednik, lider, ovakve ne bi trebao imati pored sebe, ali to što im to laska, govori ko su oni zapravo.
kakav poltron, samo što mu se nije uvukao u guzicu ccc
Kad trazis rijec "ulizica" u leksikonu stoji njegova slika.
Majmuncina
Ovako i SDA botovi isto, za sendvic i posao u BHtelecomu.
Jedva cekam Kesića..