Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da predjsednicki kumovi u Srbiji imaju pravo satrat dva pjesaka godisnje
Pa kod nas je isto
Drugi put nek ostali vozači paze kad ide cestom Vučićev kum ili da najbolje da blokiraju cestu da SNS elita se može voziti slobodno sa svojim McLarenima a ne da dijele cestu sa sirotinjom u Opelu
ista stvar je i kod nas sa nasom "eliticom", jedino pozitivno je sto imamo efektivno jednu glavnu ulicu pa moras biti bas tokmak da napravis ovakav udes.
Ta porodica Petrovic je uvezana s nekim uglednim sarajlijama (mutni poslovi, pranje tajkunskih para...), samo da se zna. Kriminal ne poznaje granice!
Kladim se da će se ispostaviti da je kum sjedio u opel corsi a da je mahniti opzicioni tajkun špijun izdajnik u mclarenu pokušao da izvrši atentat na kuma dobrog i poštenog. Opozicioni mediji lažu da kum ima mclarena.
Nije Vučić kriv sto mu je kum imao udes
Kriv je sto ŠTITI takvog mutnog svog kuma i njegovu familiju od ruke ZAKONA. Tajkunska porodica. I sam ovaj slucaj udesa pokazuje to - odmah skinute tablice s bijesnog auta, vozaca policija sakrila u policijsko auto od novinara i javnosti (lik cijelo vrijeme proveo s kapuljacom preko glave).
Jbt. gdje ste vi na Klixu studirali novinarstvo? "Došlo je do sudara nakon što se McLaren..", "zapucao", "zakucao", "sudara udario", "da je sve vrijeme bio u policijskom vozilu sa kapuljačom na glavi bio Nikola Petrović, a nije poznato šta se desilo sa njim na kraju" ... Da ne navodim dalje jer nema rečenice koja zadovoljava osnovna pravila struke. Strašno i tužno 🙈
Pricao skoro jedan srpski politicar da je taj pravo zlo. Dele im posla za gradnju preko firme a oni zaposle druge firme i tako peru pare i kradu pa nije ni cudo sta vozi..
Znaš li ti ko sam ja?
Platit će osiguranje ima on svjedoke da su stubovi naletili na njega a žene bile na stubovima pile kafu.
bas me cudi da Vucicev kum vozi McLaren 🤣🤣 sve posteno zaradjeno eeeeeee kako vuku narod za nos boze dragi
McLaren se vozi a Lada se hvali...
Lada se cuva u stali pokrivena sijenom i samo se izvozi za svečanosti
Ponovit će se scenario kao na naplatnim kućicama Doljevac... Pojeo vuk magarca
Kakav tekst jbt!!! Pa imate li vi na katoliksu kakvog urednika il' ne daj Bože lektora? Ovakve nebuloze djeca u prvom razredu ne napišu na temu 'kako sam proveo raspust'.
Ma nedam ja kuma svog!!! (Još sam mu od državnih para kupio i McLaren)
Cuvanje nase otadzbine i naseg naroda na Kosovu i Metohiji je vrlo unosan poso.
Auto ispred njega koje je islo u istom smjeru, naglo se priblizilo.
Fukara , nema para za auto sa 4 sjedišta , 😅😅😅