Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako se ne mogu oteti utisku da nekako prestavlja bošnjake kao problem, navodeći bošnjačko-srpski i bošnjačko-hrvatski problem. Ovim nesuvislo prikazuje bošnjake kao problem svih problema i lagano se ovom izjavom ulizuje hrvatima. Ako je htio da komentariše kao što kaže da ne bi kao biva, onda je trebao da kaže BiH problemi. Ovako je samo produbio i ohrabio neprijatelje BiH. Ali džabe je sve to. BiH je bila i biće!
Odličan komentar. Klasični spineri.
@minimalist pa ove izjave nemaju utjecaja na ljude u vrhu..oni znaju svoje igrice.. Jedino vi nesto mislite da oni nesto misle kad ovako laprdaju..ovo je show za vas
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Dodik danas u Beogradu piše Deklaraciju o zaštiti i očuvanju srpskog naroda, a Plenković danas u Orašju i Žepču, ali ne i u Sarajevu. I onda su Bošnjaci krivi što im neće da daju Bosnu. Priznajemo....krivi smo. :)
@TangoIspodTrebevica Kada bi se mogla prenijeti Banja Luka u Srbiju pa bih se i brinuo, ali ovako ne može i meni ništa nije uzeto što je u granicama Bosne i Hercegovine. Kako ne možeš tako nešto jednostavno shvatiti.
@TangoIspodTrebevica I Pavelić je rekao da će Banja Luka biti prestonica Hrvatske i da će se zvati Antingrad. I šta bi iako mu je vojska tamo bila? Banja Luka je u džepu Federacije, a sa druge strane granica Hrvatske. Mokre snove sanjate. :)
labrnjaš, dalje šape od BiH!
slusaj pussyusti mi Bosnjaci i ostali BH gradani zelimo Republici Kosovo sve najbolje u rjesavanju odnosa sa Srbima
Poslije ove danasnje Vucuceve cirkusanije , Izetbegovic treba jednostavno da otkaze svoje ucesce na sastanku u Sarajevu, kada dodje Vucic...
krenula je opet orkestrirana četničko - ustaška falanga opet po BiH...
Vucicu brini se ti da ti Fiat ne pobjegne iz Srbije a sa Bakirom i SDA budemo se mi pozabavili...
Nemoj šuplje sviju ti
Nekada ste Bosnjake rjesavali cetnicko-ustaskim dogovorima...vise toga nema i nikad vise nista bez Bosnjaka u BiH se rijesiti nece...
Svi smo mi po nacionalnosti kokuzi a ovo drugo je bitno samo budalama kojima su papci političari napunili oči pa ne vide dalje od nosa. Prođoše nam životi pjuvajuči jedni na druge i podapinjanju nogu jedni drugima. Za to vrijeme krkani političari nam se smiju iza leđa i dobro uživaju. Glasaj stoko i dalje po starom i gledaj ko se kojem bogu moli. To je valjda presudno za kvalitet života....
I mi se iskreno nadamo da će te vi riješiti problem sa Kosovom i u miru postojati kao dvije nezavisne države
Nemoj i ti majketi još da biberiš. Odnosi između Hrvatske i BiH su uredu samo što SDA i Kakir moraju svoje ovce 2018 za ozbore da ošišaju, a jedini način to da se uspije jeste da skreneš pažnju od pravih problema u kojim se ova država nalazi. Mi iz Krajina uvijek imamo i imat ćemo dobre odnose sa komšijama iz Hrvatske!
NEMOJ POGATI NIKOME ČETNIKU JEDAN, MOŽDA ONOM USTAŠI OD DRAGANA ČOVIĆA-VIDIM!
Slomili srbi zube u BiH u ratu pa sad igraju Hrvatsku igru na hinjaka. Ma budi sto jesi svi te vise cijene!!!
@skywalker10 znas kako se kaze, mozes kako hoces, ali neces dokle hoces. Sve sto je neprirodno ima svoj rok trajanja, pogotovo genocidna izdrkotina.
@skroz.anoniman ... pa muslimani su neprirodni u europi. mjesto vam je u aziji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma skinite nam se više svi sa ku.ca, i Hrvati i Srbi, samo ratove i probleme tražite, znate li vi normalno živjeti, u miru???
Kakav mir bolan? Nema mira dok napokon ne dobiju po njupari i jedni i drugi.
pitaj bakira koji naseljava svoju terorističku braću iz sadijske arabije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nesto gadno dismr
arapi
Ono kad Vuk janjetu zeli dobro hihijijiji