|

Vučić: Želim sve najbolje Hrvatima u rješavanju odnosa s Bošnjacima

Vučić: Želim sve najbolje Hrvatima u rješavanju odnosa s Bošnjacima
180
F
FENA
2.9.2017. u 10:54
191
komentara
180

dijeljenja
Vučić: Želim sve najbolje Hrvatima u rješavanju odnosa s Bošnjacima Aleksandar Vučić (Foto: EPA)
"Očigledno je da postoje određena trvenja i problemi u hrvatsko-bošnjačkim odnosima", konstatirao je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i dodao da kao predsjednik Srbije ne bi to komentirao.
"Dodik ima pravo govoriti o odnosima u BiH, kao predsjednik Srbije toga se klonim, ne bi bilo fer da komentiram odnose između Bošnjaka i Hrvata, ali ni odnos između djelimično službenog Zagreba i Sarajeva", rekao je predsjednik Srbije odgovarajući na pitanje o najnovijem sukobu između člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića i Miroslava Tuđmana.

"Naš je cilj da imamo dobre odnose i s jednima i s drugima, ali i da znamo što se zbiva", istaknuo je Vučić.

"Očigledo da postoje trvenja i problemi ne samo u srpsko-bošnjačkim odnosima već i u hrvatsko-bošnjačkim, a ja im želim da to prevladaju", rekao je Vučić, prenosi Tanjug.

Kako je naveo, posjeta Sarajevu iduće sedmice imat će smisao upravo u tome da se uspostavi dijalog, civiliziran i pristojan, kao način rješavanja srpsko-bošnjačkih problema.

"Ja želim sve najbolje i Hrvatima u rješavanju odnosa s Bošnjacima", poručio je Vučić, te ponovio da ne bi ulazio u njihove međusobne odnose.
Prijavi grešku


Komentari (191)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...