Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRŠKA BRAĆI SA KOSOVA! KOSOVO JE REPUBLJIK! :D
Hahaha kakav je ovaj Vučić debil hahahhaha
Dakle, policija kosova ne bi smjela ici na sjever vlastite zemlje jer tamo zive srbi i nema veze sto su kriminalci i osumnjiceni za sto sta, srpstvo im daje pravo da rade sta hoce?! E, pa stvarno, koliko moras biti glup i dati ovakvu izjavu!?
Mirno spavajte! Rata neće biti!
Kosovo i Albanija mogu da mobilišu 2.5 puta više vojnika od srbije.Albanci su naoružani do zuba Amerićkim naoružanjem i obućeni po NATO standardima i sa velikom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Prosjek starosti Albanaca je 25 godina a kod srba 43 godine.
Eto usrali su se
Nije lijepo radovatii se tudjoj nevolji, Boli nas ku..c sta ce da bude sa kosova isto kao što je i njih bolio dok smo se mi u Bosni klali, sva sranja su i počela 80tih na kosovu sa iridenrom i seperatizmom.
Smederevački sandžak treba dotući
Isto kao što ste reagovali agresijom na BiH navodno zbog ubijenog svata,a velikosrpska stoka 120 godina sanja o velikoj Srbiji ,i žele na sve načine da je ostvare.Marš stoko velikosrpska.
Ova srbadija nešto kao oni izopačeni ameri.. Čuj oni bi da određuju gdje će se nalaziti kosovska policija u svojoj državi. Hahahah
Srbi, nemoj da vas svrbi... ne zaboravite da se jacina osmanske jedinice mjerila po broju Arnauta u njoj.... mi smo ludi za akcijom....
Najozloglaseniji pirati sredozemlja su bili 3 Albanaca... Barbarosa Hajredin pasa po kojem je nazvan lik Barbarosa u filmu Pirati sa Kariba, Oruc Reis, i Arnaut Mami koji je porazio Kastilju na Sredozemlju i zarobio Miguela De Servantesa... koji je u zatocenistvu Arnauta Mami-ja napisao Don Quijot roman
FOL POSJETA I ONDA SE KURCIS PO PROGRAMIMA MEDISKIM I SVASTA LAJES A GDJE SI DAD MOJ MULADINE PUSI TE GA SAD
Nesmiju ni mrdnuti znaju sta ih čeka NATO bombardovanje oni su i stvorili kosovo Rudnici Litijuma
Na jednoj strani imas Haradinaja, Thacija, Veselija.. koji su iz rovova i gerile sjeli u fotelje a na drugoj imas Vucica i Vulina koji nema ni odsluzen vojni rok? Sta mislite ko ce izvuci deblji kraj... ? Juce gledam lik u sred Minhena nosa jaknu sa znakom UCK.. pa bar bi 50 000 Albanaca dobrovoljaca doslo odmah iz dijaspore..
čuj Vučić upozorio.. o majko mila.. 3e baš da vidimo kako će Srbija reagovati...
TI ODES KOD VUCICA SAMO KAD MU DODZE NEKA NOVA KUHARICA. DA JE POJEBES JA KOI SI VRAGOLAN HEEE
Vučko upozorio nato. Hahaha! Navavite šiptari rastjerajte smrdiju. Nemojte dozvoliti BiH. Plaće smrdija. Plačite pleme vam vaše.