Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se mijesas u unutrasnje odnose BiH pizdousti
zato sto je srbija garant drzavne zajednice bih...naravno sa hrvatskom...
@DrinskyPonosRS Nije smrdija nikakav garant, nego je kao zemlja koja izvršila agresiju na drugu nezavisnu državu morala potpisati ovaj dokument koji je okončao agresiju i ratna dejstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Ti se drži Kosova. Pusti BiH na miru.
Vi se nadmudrujte i ''ko fol'' svđajte ali ako penzija ne bude 5. februara, 6.- og sam na koncertu Ede Maajke i Frenkija sa novom pjesmom ''Udri bagru...''
Aco gori ti Srbija - jesili primjetio?
nisam za sda nikad glasao ali e cinjenica da je tz ilegalna tvorina koja danas sluzi korupcji i zaposljavanju svojih
Republika Šumska
Šta laže ovaj snajperista.Srbija je zajedno sa Hrvatskom u Dejtonu potpisala da se neće mješati u unutrašnje ustrojstvo BiH i da je srpska republika prelazno rješenje do konačnog rješenja.Već se zna da će BiH biti regionalizirana u 5 regiona sa geografskim toponimima bez etnički prefiksa.
a vi ko ste?
Ovaj cernik pocetnik bi trebao da se vise brine o svojo stolici nego o drugoj drza i
podici zid 8m oko fekalistana
lazes pusslips. rs je genocidna
Ma samo se ti pajdo i dalje brini i budi iznenadjen. Ocekujem od SDA da podnese tu apelaciju. Nema nazad sad kad ste krenuli. Vrijeme je da pokazete ozbiljnost.
E vala neka je i 18%,a nek se zove Muslimanija,da crknu dusmani.San Marino je manji pa opet zive ko grofovi.Bice to bastion islama.
pa vidis da ne znaju da vladaju ni sa tih 18.7% ...nemaju vode u gl.gradu..najzagadjeni su na svetu..kakav treba biti gliboš da budes zagadjeniji od černobila
Ne znam za vas ali ja mu vjerujem svaku laz koju izgovori - u potopisu krezavi nepismeni djikan!:)))
Inace, 'mirotvorac' koji se jasno i glasno zahvaljuje 'bratu lazovu' za zataskavanje istine o Srebrenici u UN. Bez imalo stida. ...Vise od stoljeca Karadjordjevici i Obrenovici su skidani sa trona nozem i pistoljem. Karadjordje je objesio vlastitog brata na kucnom pragu... Poslednjeg Obrenovica, Aleksandra i supruga Dragu su jos zive, gole bacili sa balkona rezidencije, pri tom Aleksandru i saku odsjekli,... Pa Milosh i Mihajlo Obrenovic, ubistvo Radica,...Itd.
@BH_Faraon ... Zasto ovo govorim? Novija ili dalja, istorija srpske drzave je hronologija zavjera, atentata i politickih ubistava. Znaci, nisu ni Karadzic niti Mladic nikakvi 'ruzna pachad srpskog naroda'. I nisu Srebrenica, Prijedor ili Foca 'nemili dogadjaji koji su izmakli komtroli srpskog naroda'. Rijec je o kroz istoriju potvrdjenoj sklonosti ka nasilju, nekoj nastranoj, mozda patoloskoj neljudskosti i velicanju zlocina pripadnika tog' naroda.
Pošto ovdje jedni te isti botovi laprdaju jednu te istu priču godinama, za nisku nadnicu koju im isplaćuju pojedine stranke moraćemo se malo podsjetiti suštine, istine i realnosti. Ipak ne zamjerite im jer su u pitanju ljudi izuzetno niske inteligencije u poznim godinama koji nemaju svoj život, eksremno ružni i td itd http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dejtonski-sporazum-i-brkanje-pojmova https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/kolumne/ugovorne-strane-a-ne-garantne-sile
Hvala kliksu na banu zbog pisanja svog mišljenja i činjenica. Koji fašizam :)
Jos jedna u nizu njegovih lazi i spinova ..lik je bolesnik neopjevani ... bez obzira na inicijativu Sda, bosnjaci morju prestati biti Bolesnjaci i objasnjavati o cemu se radi ... Ako su oni stali u odbranu Genocidne tvorevine, etnicki ociscene pored Konvencije o ljudskim pravima i slobodama.. i Konvencije UNa o ljud pravima, onda je svijet i Europa u ozbiljnom problemu sa neznanjem i fashizmom..