Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo je ljudima u Briselu pokazati ratni video sa Trebevića, na kome se Šešelj i Vučić voze u terencu sa ljudskom lobanjom na haubi. Tad bi im bilo jasno s kim imaju posla!
Kad nema kakvog Rusa dobar je i Dodik. Uočavate li vokabular Vučića i Dodika kako posljednjih dana umjesto Bošnjak koriste riječ musliman? Znači da su se povukli na zadnju liniju i pucaju iz sveg mogučeg.
zar vam nije jasno da dodu bojkotuju članice eu......
Odi Vučko u WC pa vidi možda je tamo.On tebi iz guzice viri,možda se zaglavio,napni se i pomozi mu da izađe.
uzivajte jos malo jer sami radite na tome da IiH u buducnosti ima jednog predsjednika
Zar nije na block listi?
Zna se koga Mujo podkiva na mjesečini kme... Kme... Kme
Najveci demagog, manipulator, dokazani lazov i prodavac magle u srpskom rodu a bogami i sire.
Dobrocudni izraz lica skriva unutrasnju naklonjenost mrznji, nacionalizmu i zlu. - Vucic
Pa dobro istina je da treba da ide al zasto nije isao? Ko mu je kriv do sam sebi.
Nema mu guznog havera
Odgovorili mu zeljko (anp) išta?Sjećam se prije je govorio dobit čete oo prstima i sl.sad samo poneka izjava i to,bitnije je razvaliti vladu KS i dati zelenim da vladaju.Takodjer bi spomenuo "poznatog" borca za BIH ščepu zvanog toranj nigdje ga,
Nema riječi da napišem koliko ga ne podnosim, nemogu očima da ih gledam..Da da Bog da im se sijeme zatre.. fašisti..
@realno22 zelis da im se sjeme zatre a oni fasisti?
Ko je Dodiku zabranio da ode u Brisel, a koji su uzroci koji su u izjavama o otcepljenju RS i treceg entiteta aktuelni u mjeri radi kojih i postoje strane sudije sto je neophodno u ovakvoj situaciji
rece hinja iz zavezane vrece ispod stola....
Stidite se šta ste uradili narodu Bosne i Hercegovine! Pa i dalje nastavljate scenario iz devedesetih. Sve vam malo. Malo vam zemlje na grobu bilo.Mnogi srbi kažu da se stide što su srbi!
Vucicu traktori su spremni