Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je završena priča, samo Vučić traži način da kaže građanima a da ga neroknu.
On je sve namjestio cijelu priču samo da se izvuče iz pada rejtinga. Vučić je inteligentan i zna kako se to radi za razliku od krezavaca kojima vlada.
Naime Vučić na Pinku izjavi da je protiv članstva Kosova u UN-u a onda ode u New York i ćuti kao zaliven jer on JESTE za članstvo Kosova u UN ali Rusija to mora aminovati i onda će naravno optužiti Rusiju i sebe izvući (bar medijski) iz cijele priče.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
spanija ne bi radi katalonije, rumunija radi transilvanije a gruzija radi osetije
kipar zbog sjevernog kipra
Nikakve slicnosti to nema sa kosovom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Srbija sve manja i manja , kako i nece kad je cijela nastala na zlocinu ...
Pa šta je umislila Srbija šta je? Što sinoć Kosorka reče u Mreži cijeli Zapadni Balkan zajedno sa Hrvatskom je u zoni sila Zapada i njihovih interesa posebno sada kada su u ratu sa Rusijom i mi se tu mnogo ne pitamo.
E kosorka zna sve..ona je ko i zoka sluze zajedno srbima...doduse ona se malo bolje izrazava...
hahhahhahahhahaahahhahahahahaha
Kosovo je u Eu.Gotova stvar.
Ako se bude pitalo kosorke i zoke...nemere..moze eu al ne pre srbije...ona je u biti toliko vazna u hr kao u pornicu gace al je na n1 stalno prave kao ona nesto vazna haha
Ovo je takodje mapa zemalja koje imaju moralno pravo da pricaju o Ukrajinskom Krimu
Vucic ubleha i muljator od covjeka zesca,voli mazat oci narodu kako non stop svi napadaju,a on spasava i samo on to moze niko drugi. kao sto Ameri imaju Captain America ubleha Vucic Captain Serbia 🤣
PRORUSKI PRAVOSLAVNI BOSANCI NA APARATIMA 😂😂😂 KOSOVO REPUBLIKA 🇽🇰🇽🇰🇽🇰
Pusti Vucko zadrugu da se gleda ili da Panter seta po poljima na sve portale
auu grcka ih nije podrzala
Ma Kosovo je odavno nezavisna drzava mogu ovi srbi postavljati barikade i traziti da dobiju po guziuci dole ali to je zavrsena prica . Zavrseno jos u proslom stoljecu ali tesko budali objasniti pogotovo kada u svojem mitomanskom fasizmu pobudale.
Ako može kosovo zašto ne bi mogla Republika Srpska ?
Zato jer mi ne damo. A vi krenite slobodno.
Zato što je Kosovo bilo autonomna pokrajina kad "republika srpska" nije ni postojala, niti je iko normalan sanjao da bi takva tvorevina mogla da postoji. Zato što je ta "rs" silom i ratom oteta teritorija, a djelimično priznata samo da bi se rat okončao. Zato što nije postojala nikad, zato što ima krv za temelje... Ne govorim sad o narodu, meni Srbi ne smetaju, ni niko, volim sve normalne ljude, ali tu rs ne volim jer mi je oduzela mnogo toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Juzna osetija je najjaci srpski saveznik
Izgubili su oni Kosovo ima 20 godina nego sad daj njima RS,a svjesni su da i to gube...vjerovatno i Sandzak,zato oruzje se sprema da se pokaze Sandzaklijama ako pokusate necemo vas pustit....samo plase a svjesni su da ce se raspasti .To je realan scenario,sjetimo se svih onih koji su provodili silu nad komsijama kako su zavrsili...cak neke te zemlje i narod ne postoji vise...
Srbija podrzala Srbiju..svaka joj čast na tome..kaoa do poda
hahahahahahhaha
Ima li kraja Balkanskom cirkusu ....:(