Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jedan i drugi budale i netreba uopšte da se bavimo njima jer je srpskoj politici davno odzvonilo i dobili su po labrnji da sebi nikada neće doći.
Pa ti kume kao da zivis na nekom drugom kontinentu. O cemu ti govoris kada komentarises realpolitiku, pa Vucic i Dodik su jedni od najstabilnijih politicara regiona u zadnjih dvadeset godina, kakvi god bili. Idiotski je tako nezrelo odbacivati takvu cinjenicu, bilo kog ti politickog kompasa bio.
Vučić: Svako normalan bi potpisao svako Dodikovo slovo >>> Svako normalan vidi da ste vas dvojica predodređeni da ugasite sva svijetla Srbskom narodu na Balkanu! Sretno vam bilo. A ako mislite na nasilje, kao prije, unazad stotinu godina, onda ste se prevarili - nema više frontova - biće globalni front na Balčkanu - svi protiv Srba! Liči na mržnju, a nije nikako. Ovo je samo faktićko stanje izazvano, trenutno, od vas dvojice. Jedan piri, muklo - drugi raspiruje podmuklo!
Bolesni srbski zlocinci,nama je poznato dasu zlocinci,huskatori,a i velemajstori u laganju toje zaista ISTINA.SJEDE SRBI NASRED KRSTA JEDU GOVNA SA TRI PRSTA.TEGBIR
Ovo je gramaticka greska. Svako normalan bi POPISO svako Dodikovo slovo. Popiso a ne potpiso.
Onog momenta kad Srbija prizna Kosovo, Republika Srpska de facto nije vise dio BiH.
Hahaha .. kako da ne
A kada se probudiš, nema ni RS
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
iste ste vi budale i isti vam sefovi Sanu....
500 godina transfuzije........25-30 generacija........!!.
Jel i ono slovo koje se odnosi na tebe kao politički pobačaj😅😅😅😅
mora da hebete jedan drugog pa imate takvo misljene. Krmojeb ostaje krmojeb.
Popusit ce dodo i vule 100% a ne 30%
ja sam davno rekao najveća greska albanaca je sto su se odvojili od srbije jer su mogli imati drzavu od albanije do mađarske. Predsjednik srbije bi bio albanac za 10 god
Nikad nije kasno, Albanci svakako kazu da im je drzava do groba Morine...a on je pokopan u Bg...tako da, kad tad ce granica Albanije biti na Dunavu
Podržatti Dodikov prijedlog da se hitno sprovede u BiH. Ukinuti RS, dati im 35 posto poslanka u BiH, mjesto premijera ili predsjednika države. Lako je tuđu državu uređivati prijedlozima koje bi bezuslovno odbio kada bi se tebi to ponudilo tvojim prijedlogom.
Ova dvojica ludih vlaških klovnova nude albancima sa Ksoova POVLAŠEN položaj u Srbiji ! Ko kralj OSLOBODILAC 1918 ? A od čega je oslobodio Albance ? OD SVEGA, amnoge i od života ko njegov kasniji namjesnik na KOSOVU drug Ranković ! BUAHAHAHHAHAHHHHHHHAAAAAA. GUBITE SE VLAŠKE PRIKAZE.
Samo ti slusaj Milokrada i daleko ces dogurati.
Do američke crne liste, a već je počeo prijetiti i frau Merkel !
ako ste pratili, picousti vec neko vrijeme medijski priprema krezube glasace za ono sto je odavno gotovo i ostaje samo da se formalizira - priznanje Kosova. O tome su odlucili USA i Njemacka vec odavno ...
kubilay_türkyilmaz_2 Tako je to kada bistriš sa hodžom geopolitiku nakon džuma namaza!
BobaBg ,Kačavenda te čeka ,razguli pseto odavde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)