{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Vučić: Svako normalan bi potpisao svako Dodikovo slovo

Klix.ba
17.8.2018. u 12:12
151
139
Vučić: Svako normalan bi potpisao svako Dodikovo slovo
151
Vučić: Svako normalan bi potpisao svako Dodikovo slovo
Aleksandar Vučić i Milorad Dodik
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ušao u nešto što je najteže, govoreći o rješavanju kosovskog problema.
On se osvrnuo na izjavu predsjednika RS Milorada Dodika, koji je rekao da malo ko razmišlja o tome da li bi Srbija mogla da podnese da joj se vrati Kosovo i da Albanci dobiju 30 posto poslanika, mjesto premijera ili predsjednika države, prenosi B92.

"Dodik je rekao sve istinito, svaki normalan čovek bi svako njegovo slovo potpisao. Mi nismo uvijek racionalni… Ponekad volimo lagati sebe i živjeti u svom svijetu. Ja ću da se borim koliko mogu i dokle mogu, hoću da ostane zapisano u historiji da sam pokušao riješiti taj problem", naveo je Vučić.

Dodao je i da mu nije potrebno da se dodvorava nikome u Srbiji, niti to hoće te je istakao da od njega javnost neće čuti nijedan detalj u vezi s razgovorima Beograda i Prištine.

”Razgovarat ću s narodom na Kosovu, reći ću šta su smjernice i pravac delovanja, o planu da govorim, ako ga nema, onda je nemoguće, ja ću da govorim o pravcima i smjeru u kojem Srbija planira da vodi kosovsku politiku”, rekao je Vučić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: