Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U skladu sa srpstvom LAŽ
Jos smesnjie od Poturica iz 23% su Poturice iz tkz. "Sandzaka"...ta saka ljudi identifikuju se po administrativnom upravom Turaka :D Otkud ime Sandžak? - U 19. veku sandžaci su u Turskoj bili samo administrativno-upravna područja. Bilo je 290 sandžaka, raspoređenih u 77 vilajeta ili pokrajina. Nijedan nije zadržao to tursko ime, osim ovog kojem se na taj način želi stvoriti neki individualitet u odnosu na druge krajeve Srbije i Crne Gore. Repa bez krojena!
POSEREMO SE NA 23%.
Vojno neutralna usred EU ? Da je između nekih blokova još bi ove laži mimale i nekog smisla. Dakle Austrija je vojno neutralna jer joj je takav ustav iz 45 na osnovu međudržavnog sporazuma. Švicarska je odavno neutralna kao multinacionalna država. BiH da je htjela bit neutralna bila bi 1992.
@fantom slobode Ne moraju. Ali ko bi EU ozbiljno investirao sa rizikom u takvu zemlju ? Grčka se kao pravoslavna pokazala kao rizična, iako je u NATOu ! :)