Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovorno i pošteno! Iskreno se nadamo da će pozitivan talas "raščiščavanja" sa bandama kriminalaca, korupcijom, narko-bosovima, ubicama, organiziranim kriminalom iz HRV i SRB, preplaviti i BiH. Ovakve vijesti iz susjedstva raduju poštene i normalne građane koji su za PRAVNU DRŽAVU a duboko uznemiravaju i čine nervoznim one koji zadnjih 20 godina "vedre i oblače" ovim prostorima.
treba bandu pohapsit, ali indikativna mi je jedna stvar u srbiji, a to je da sustav ne funkcionira dok prvi potpredsjednik vlade ne kaže sada hapsimo, očito u tužiteljstvu i policiji još uvijek nema političke volje da se rješavaju najteža djela, već se isto radi samo na mig iz kabineta ppv, a to je svakako loše ne mogu se kaznena djela selektirati već se mora jednako raditi po svima, a ovo mi liči samo na povremene akcije za dizaanje političkog rejtinga vučića i naprednjaka
Dobro zapažanje! Donekle objašnjava koliko je organizirani kriminal uvučen u sve pore od dna do vrha države. Treba stvarati PRAVNU državu i sistem u kojoj obračun sa kriminalom, korupcijom.... neće zavisiti od "političke volje ". To je proces, politička volja je potrebna da se krene u tom pravcu. Mi u BiH nažalost ni to nemamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koji mizantrop, sigurno je sve spremno za uhićenja, pa sad on kao pod fol obečaje da će dati ostavku, a za osam dana spika - obećano - izvršeno, nekoga će uhititi
Garancija Vučića da će ubica Ćuruvije biti pronađen, je presedan u srpskoj političkoj sceni, i pokazuje čvrstu rešenost države i Vučića kao nosioca te borbe, da se konačno reši ovaj slučaj koji je morao imati prioritet i kod ranijih vlada, jer je ubistvo novinara najgrublji atak na državu.
Vucic pokazuje da je njemui stalo da resi te slucajeve i da ce u slucaju bilo kojeg neuspeha da podnese ostavku sto je odlika pravopg politicara.
Vucic je pravi politicar koji je spreman da podnese ostavku ako neresi slucaj.
Svaka čast Vučiću što se hvata u koštac sa problemima i korumpiranim ljudima..
Pas bio ko slag'o ....
podnijece ostavku ako ga otkriju da stoji iza ubistva curuvije ,pa ce opet lijepit postere balkanskog mengele genocidasa ubice zlotvora hijene sratka mladica i davat mu bulevare i ulice po Beogradu..
https://www.facebook.com/miljan.zdrale.7
trenutno najmocniji covjek u Srbiji i ima izvanredne rezultate svog rada
Srbija do Pariza