Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za jednog Srb 100 muslimana..Dosta od tebe
@KraljTvrtkoBeograd K’nozi bobi...k’nozi pasce vlasko
Vi niste nikakav "garant" Dejtonskog sporazuma nego strana u sukobu koja je potpisala kapitulaciju i reintegraciju đikana u BiH.
Niko ne može ukinuti nešto što uopšte ne postoji.POSTOJI I POSTOJAT ĆE SAMO BOSNA I HERCEGOVINA
ok, prije nego ukinemo zvacemo te i pitati 😀 misljenja sam da ce se ukinuti sve balkanske drzave, ovi sadasnji ce ponavljati pricu do 2150 i onda ce nestati tih generacija a mladi svi vec rasuti, dosta im ovog iz supljeg u prazno
Uzalud ponavljas. Tiha voda brijegove valja. Imaju Bosanci i Hercegovci i resurse i znanje da pravnim putem pobijede genocid.
Srbija nema prijatelja u susjednim zemljama bivše Srboslavije.Sto godina je srbija vršila represiju nad svim narodima bivše države kroz centralizam kraljevine Jugoslavije i porodice Karadžordžević i centralizam druge Jugoslavije gdje su srbi komandovali vojskom,milicijom,diplomatijom,carinom,prosvjetom.NO PASARAN.
Srbija nema prijatelja u susjednim zemljama bivše Srboslavije.Sto godina je srbija vršila represiju nad svim narodima bivše države kroz centralizam kraljevine Jugoslavije i porodice Karadžordžević i centralizam druge Jugoslavije gdje su srbi komandovali vojskom,milicijom,diplomatijom,carinom,prosvjetom.NO PASARAN.
Opanak forever.
Ko je tebe ubijedio da ste vi nekakav “tobožnji” garant nečega?
STO SE TICE EKONOMSKOG NAPRETKA NEK KRENU OD HLJEBA.SAD GA PRODAJU NA KRISKE
po mome mišljenju dvije ogromne greške rahmetli alija je napravio 1. nije trebao 92 raspisati referendum, mislim da bih smo kasnije kao i CG bez rata odvojili se. a 2. što je dozvolio ime RS, hajd 2 entiteta kada je morao ali ime to nikad nije smjelo
Srbija a ni Hrvatska NISU garanti vec POTPISNICI kao AGRESORI NA BiH, to je cinjenica !
Mamicu ti tvoju... psihopata
Dzaba ponavljas, svi čija je ideja RS su osuđeni, samim tim i ideja je osuđena
Nije Srbija garant Dejtonskog sporazuma, ona je potpisnik kao učesnik agresije na Bosnu i Hercegovinu, garant su USA, Njemačka, Francuska, Velika Britanija...... Tanki ste vi da budete garant bilo čega a posebno mirovnog sporazuma.
@jose2005 Za nas je garant, mi ćemo se pozvati nato
Vi se pozovite nato samo pazite da ne prozovete NATO 😁😁😁
Polako vucicu polako neces ti jos malo niti iko od tvoji mjesati se u unutar BiH to je nase da se pitamo a tvoje je odsviralo jos malo vidis da te tvoji ne vole
@krajisnik81 kako vaše kad je moja kuća moja, ja se pitam i ne dam ti da se ti pitaš, ako se podješ petljati, znaš šta slijedi
Ovako nesto slicno je bilo i za Kosovo :D